Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

De maand van LeukeRecepten – september 2017

September was een beetje een feestmaand met bruiloften, verjaardagen, festivals en dagjes uit. En tussendoor heb ik ook weer een heleboel lekker gekookt.

We begonnen de maand met een bruiloft van vrienden van ons die in zuid Limburg trouwde op een mooie locatie. Hier was de tafel gedekt voor een heerlijke BBQ.

De volgende dag ging mijn broertje trouwen en was het een geweldige dag met champagne, taart, diner en als afsluiter een geweldig feest.

Datzelfde weekend werd ook ons kleine nichtjes Loïs 1 jaar. Wat een vrolijke lieve meid is het toch.

Tijdens mijn wandelingen met Payo spotte ik hier en daar paddenstoelen. De herfst is nu echt begonnen.

Samen met Jaimy maakte ik een heleboel nieuwe herfstrecepten. Deze komen binnenkort online.

We gingen naar het Jungle festival in Eindhoven, het weer zat gelukkig mee en hebben we genoten van heerlijke muziek, een drankje en deze burrito bowl.

De keuken en fotostudio draaide deze maand weer overuren. We proberen nog zo veel mogelijk recepten vast te leggen met mooi daglicht want door je het weet zitten we in de wintermaanden en moeten we weer aan de slag met studiolampen.

En ik was zelf ook jarig deze maand, ik werd 31 jaar en vierde dit klein met wat familie en vrienden thuis. Ik maakte een bokkenpootjes taart die inmiddels online staat.

Er kwamen in september ook een paar nieuwe kookboeken uit. De eerste is van Lekker en Simpel met 200 gerechten. Mijn review hiervan staat al online.

Verder maakte ik een vlaai uit het nieuwe bakboek van Laura’s Bakery en ging ik aan de slag met vers bladerdeeg maken uit het nieuwe Hartige bakboek van Rutger. Deze reviews komen binnenkort nog online.

Ik was uitgenodigd voor de opening van de nieuwe HEMA store in Tilburg mét een compleet nieuw foodconcept. Alles draait om vers, makkelijk en lekker. Lees er in deze blog meer over.

Ik kreeg een heleboel leuke en lekkere foodpost. Waaronder deze Tastea thee. Deze is er nu ook in groenten smaken en de carrot smaak is echt lekker en geeft je een opkikker.

Ook mijn beste vriendin was jarig en daarom gingen we uiteten bij Usine. Speciaal voor de jarige job maakte de kok een feestelijk toetje.

Omdat Eric nu op donderdag vrij heeft en thuis werkt nemen we regelmatig nieuwe video’s op. Elke donderdag komt er ook een nieuwe video op mijn youtube kanaal.

Omdat ook mijn schoonbroer jarig was gingen we met mijn schoonfamilie eten bij Valenzia, het zusje van sterrenrestaurant Zarzo in eindhoven. Dit is tapas maar dan met een Aziatische twist en echt een aanrader om naar toe te gaan. Ik at o.a. dit gestoomde broodje met buikspek.

En we hadden een dagje Efteling gepland samen met een heleboel familie, kids en ook mijn neefje vigo en nichtje Lois waren mee en hebben zich uitstekend vermaakt.

Hierbij een kleine sneak peek van een gerechtje wat ik maakte en super lekker was; gevulde zoete aardappel met taco vullin. Soon online :)

In de maand oktober hebben we een weekje vakantie gepland staan, maar we weten nog steeds niet waar naar toe. We twijfelen heel veel, maar in het volgende maanoverzicht kun je het zien! Wil je niks missen van LeukeRecepten? Volg me dan op instagram. Tot volgende maand!

3 x koolhydraatarm
  • Hoofdgerecht
Kip ketjap salade
  • Hoofdgerecht
Gevulde aubergines met gehakt
  • Hoofdgerecht
Enchilladas van courgette
Laat hier je reactie achter
Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Reacties (0)

gezonde recepten

Verzameling met makkelijke en gezonde recepten die niet alleen goed voor je zijn maar ook vooral lekker en leuk! Want gezond hoeft echt niet saai of minder smakelijk te zijn. En deze recepten bevatten bovendien veel groenten, vezels, vitamines en voedzame ingredienten, precies wat jij nodig hebt. Van gezonde ovenschotels tot ontbijtjes en verantwoorde snacks.

Parelcouscous met broccoli en zalm
Courgette spaghetti met halloumi
Salade met gerookte zalm en aardappeltjes
Quinoa soep met zoete aardappel
Courgettespread