Nieuws, foodpost & hotspots – april 2019

April was een leuke en feestelijke maand, het was Pasen we hadden een paar feestjes en we gingen een weekendje naar Berlijn voor een bijzondere reden.

Ik kreeg heel veel leuke en lekkere post, o.a. de nieuwe Delicious. Met een nieuwe vormgeving en een nieuwe opzet. Hij ziet er echt prachtig uit!

Starbucks koffie is nu ook in de supermarkt verkrijgbaar in hele en gemalen bonen, als Nespresso cups en voor in de Dulce Gusto. En ik kreeg een pakket thuis met een mooie mok om de koffie te testen.

Wat hadden we heerlijk weer in april, tijd voor een ijsje met disco dip! Payo lust ook wel een likje, maar dat gaat niet gebeuren :)

Ik maakte weer een heleboel nieuwe lekkere recepten, niet allemaal voor hier op de site maar ook een aantal in opdracht voor andere merken en voor publicaties. Hopelijk kan ik deze volgende maand aan jullie laten zien.

Ik kreeg ook weer boekenpost, oa. het nieuwe boek Cakes van Rurtger Bakt. Ik heb er inmiddels al iets uit gemaakt en het recept voor blauwe bessen cake en de review staat online.  

Ook weer lekkere post van Tony’s, maar liefst 2 x! De Melk Shortbread Karamel komt in het vaste assortiment en mijn favoriet de Melk Kaneelbiscuit is blijvend terug! Yes!

En het was feest, mijn papa werd 60 jaar en mijn ouders hadden iets leuks geregeld voor het eten. Een buffet met broodjes en wraps met pulled pork en pulled chicken.

Eric’s oma was ook jarig en werd 95 jaar, dit vierden we met heel de familie en lekker Indo food uiteraard zoals deze rendang.

Mijn favo serie begon weer deze maand: Game of Thrones. Helaas het laatste seizoen dus nog maar extra genieten! Wie kijkt er ook?

Het was Pasen, we deden niet echt iets heel paasachtigs maar gingen wel lekker uiteten bij Nu in Eersel. Hier zaten we lekker buiten op het terras en konden mijn neefje en nichtje lekker buiten spelen.

Ook aten we bij El Puente in Eindhoven, deze stond al langere tijd op mijn lijstje. Je kunt er vooral buiten heerlijk zitten aan het water, het eten was ook heel lekker. Het is er niet heel goedkoop maar het was wel zeker de moeite om een keer langs te gaan.

Iets heel anders maar ook super lekker was onze maaltijd bij Tasty Syria in de Kruisstraat in Eindhoven. Ik ging voor de verse falafel en Eric en onze vriend Mo voor de kip.

Ik bracht een bezoekje aan mijn vaste kapper Nienke van Zo Mooi in Eindhoven. Ik liet mijn haren een stuk lichter verven en ben echt super blij met het resultaat. En ik kreeg ook nog een tip van Nienke: deze raapstelen stamppot.

Ik kreeg ook nog een leuk pakket van Made.com met super mooie wijnglazen, bestek en keukentextiel uit de nieuwe collectie. Helemaal zomers ook!

Het laatste weekend van april ging ik met mijn zusje en onze mannen naar Berlijn, we gingen op kraamvisite bij onze broer die samen met zijn vrouw een tweeling hebben gekregen, twee meisjes.

Het was zo fijn om ze eindelijk in het echt te zien en vast te houden. Uiteraard hebben we ook nog genoten van de stad Berlijn en lekker gegeten bij o.a. het Hard rock café.

Uiteraard heb ik zelf ook weer heel veel in de keuken gestaan, ik maakte o.a. een lekkere Thaise roerbak, taco's met vis en fruitsalade. Deze komen binnenkort online. Wil je op de hoogte blijven nieuw recepten, weetjes en persoonlijke updates? Volg me dan op Instagram.

Vind je dit leuk?
0 stemmen Bedankt voor je stem!
Bewaar
Print
Deel