Nieuws, foodpost & hotspots – december 2020

Krijg een kijkje achter de schermen met dingen waar we mee bezig zijn, onze kerstdagen, nieuwe recepten, leuke (afhaal) hotspots en nieuwe producten.

Ik begon de maand met een bezoekje aan mijn kapster Nienke van Zo Mooi Hairstyling, dat kon toen gelukkig nog. Wel met mondkapje op.

En we vierde in heel klein gezelschap Sinterklaas, dat lijkt alweer zo lang geleden! Ons neefje en nichtje zijn weer goed verwend en Payo ook :)

De maand december stond uiteraard in het teken van Kerstrecepten, bijna elke dag kwam er wel een nieuw feestelijk receptje online zoals deze vianetta ijstaart.

Op mijn Instagram hield ik een feestweek waarbij ik elke dag een cadeau weggaf, o.a. een pakket van Rude health. En dat was super leuk om te doen natuurlijk!

We gingen net voor de nieuwe lockdown nog een weekendje naar zeeland, naar Zoutlande. Dat was fijn, even uitwaaien op het strand en Payo was ook helemaal happy.

We konden niet uit eten gaan maar gelukkig had het duinhotel Tien Torens waar we verbleven roomservice waardoor we heerlijke fish and chips konden bestellen en in de ochtend een tas met ontbijt kregen.

Ik kreeg bezoek aan de deur van Jessie van het Instagramaccount de BrunchChick. Zij heeft samen met BohoTiffin een heel mooi receptenboekje gemaakt dat nu te bestellen is in hun webshop en kwam dit langs brengen samen met een leuke goodiebag.

In de maand december werd er ook hard gewerkt achter de schermen. We zijn achter de schermen bezig met veel leuke nieuwe dingen voor in 2021 waar ik hopelijk binnenkort meer over kan vertellen.

We bestelden tapas bij Senhora Rosa in Eindhoven. En dit was erg lekker maar ook erg veel dus we hebben er meerdere dagen van gegeten :)

De knoflook garnalen die over waren van de tapas gebruikte ik de volgende dag bijvoorbeeld in mijn spaghetti.

En toen was het opeens Kerst! Op kerstavond hebben Eric en ik gewoon thuis met z’n tweetjes Kerst gevierd en genoten van een 4 gangen diner van restaurant Dijk9 in Eindhoven. Dat was exclusief genieten!

Op eerste kerstdag genoten we van een stoofperen cocktail die Eric’s broer had gemaakt, hij heeft een website met cocktailrecepten genaamd Cocktailicious mocht je nog een keer op zoek zijn naar een leuk drankje om thuis te maken.

Voor het kerstdiner maakte ik het dessert. Een onderdeel daarvan waren kletskoppen, en die heb ik meteen op de foto gezet zodat ik binnenkort het recept met jullie kan delen.

Verder had Eric’s moeder nog een heerlijk diner gemaakt met vis, stoofperen, boontjes en aardappelgratin. Tweede kerstdag zijn we even bij mijn zusje op bezoek geweest, mijn ouders zaten helaas is quarantaine.

Ik kreeg ook leuke post, Jorrit en Sophie van de blog LekkerenSimpel hebben een receptenboekje uitgebracht waarin je je eigen recepten kunt opschrijven. Leuk dus om je eigen (familie)recepten in te bewaren.

Knoppers kwam met een nieuwe peanutbar. En deze is echt heel lekker kan ik vertellen! De oude vertrouwde smaak van Knoppers maar met een vleugje smeuïge pindavulling.

Volg me ook op Instagram voor nog meer updates en kijkjes achter de schermen en de nieuwste recepten natuurlijk!

1 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Reacties

Laat je reactie achter

Mis geen van mijn recepten met de LeukeRecepten nieuwsbrief!

• Elke 2 weken in je mail

• Met de nieuwste recepten,

  inspiratie en leuke nieuwtjes

• Gratis!