Nieuws, foodpost & hotspots – februari 2019

Deze korte maand zit er weer op! Ik heb feestelijk nieuws en ook een belangrijke en praktische mededeling. En natuurlijk veel lekkere foodfoto’s en foodpost!  

Ik begin eerst met een belangrijke huishoudelijke mededeling: als alles volgens planning verloopt dan gaat woensdag 6 maart de vernieuwde LeukeRecepten.nl live, super spannend! Hierdoor kun je tussen maandag 4 maart en woensdag 6 maart tijdelijk niet inloggen of een account aanmaken. Maar er komt wel iets heel tofs voor terug!

In de maand februari heb ik achter de schermen heel veel getest en de laatste dingen aangepast. Vooral op de mobiele versie gaan er veel dingen veranderen, binnenkort komt er een blog online met alle punten die nieuw zijn. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden.

Eric was begin februari jarig, en dat vierde we samen met zijn familie bij Italiaans restaurant Da Verdi in Eindhoven. En ook ons neefje en nichtje waren er bij die heerlijke van de soep en spaghetti hebben geslurpt.

En nog meer feestelijk nieuws, want ik werd tante van 2 kleine meisjes genaamd Zoë en Sophie. Mijn broer en vrouw kregen namelijk een tweeling. En om dit te vieren kwam er een leuk kraamhapje online van chocolade fudge met muisjes.

Ik kreeg deze maand ook weer lekkere foodpost: Handsoff chocolade in verschillende smaken. Mijn favoriet is de red velvet reep! De chocolade is te koop bij o.a. de AH en  Jumbo.

En nog meer post van De Kleine Soepfabriek met vega erwtensoep en pure tomatensoep. Deze laatste kwam tevens als beste uit de test van Questionmark. De soep is te koop bij o.a. Jumbo, AH en natuurwinkels.

Ik ging een dagje winkelen in Maastricht met mijn vriendin, en het was heerlijk weer! We wilden daarom buiten op het terras zitten bij Restaurant Zuid maar die zat helaas al vol. Wel hebben we binnen genoten van een heerlijke tapasplank.

Ook ging ik in Eindhoven weer op pad om nieuwe restaurantjes uit te proberen. Zo ging ik samen met Eric bij Next Door eten. Hier koos ik voor de papadum met tonijn en een courgette pizza met pulled chicken. Het eten was heerlijk en ook de sfeer en het interieur is heel gezellig en stijlvol.

Het was natuurlijk echt heerlijk lente weer deze maand met veel zon en temperaturen tegen de 20 graden! We genoten daarom van een heerlijke lange wandeling op zondag ochtend samen met Payo en zijn beagle vriend Sawyer. En daarna even een dutje doen in de tuin op de ligstoel met Payo dicht tegen me aan. Zo intens genieten dit.

Ik heb sinds kort de bibliotheek in Eindhoven ontdekt, daar ga ik nu soms naar toe om te werken achter mijn laptop. En een groot voordeel is dat je er heerlijk kunt lunchen met bijvoorbeeld brood met bietjes en feta en een groene smoothie.

Ik bezocht een cabaret show van Peter Pannekoek, ik vind hem echt fantastisch en ook zijn show was weer hilarisch. Na afloop ging ik nog met hem op de foto wat de avond helemaal compleet maakte.

Ook ging ik zelf in de keuken weer flink aan de slag, ik maakte nieuwe recepten zoals boerenkool risotto en koolhydraatarme wafels. Maar ook lente recepten zoals asperge cannelloni en een frisse couscous salade met peultjes.

In maart gaat dus de nieuwe site live en gaan we nog een weekje naar zuid Spanje waar ik heel veel zin in heb. De foto’s en tips deel ik uiteraard in mijn volgende Nieuws, foodpost & hotspots overzicht van maart. Wil je op de hoogte blijven nieuw recepten, weetjes en persoonlijke updates? Volg me dan op Instagram.

1 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Reacties

Laat je reactie achter

Petra 6 maart 2019 om 10:08

Leuk om te lezen

Beantwoorden

Mis geen van mijn recepten met de LeukeRecepten nieuwsbrief!

• Elke 2 weken in je mail

• Met de nieuwste recepten,

  inspiratie en leuke nieuwtjes

• Gratis!