Nieuws, foodpost & hotspots – februari 2020

Het was een korte en ook bijzondere maand, er waren verschillende mijlpalen en dingen om te vieren. En ik heb ook nog heel leuk nieuws! 

Ik heb weer heel veel nieuwe lekkere receptjes gemaakt deze maand. Niet alleen voor op de site maar ook voor in mijn kookboek wat in september in de winkel komt te liggen. Gelukkig heb ik ook hulp van Jaimy en Hilde die ook af en toe receptjes maken. 

Voor wie het nog niet had gehoord of gelezen: er komt dus een LeukeRecepten Kookboek! Zo gaaf! En in februari maakte ik het bekend op social en de site. Ik ben nu dus druk met recepten maken en teksten uitwerken en verzamelen.

Al deze recepten betekent ook veel voorbereiden en boodschappen doen. Ik maak altijd in het begin van de week een eetplanning met allemaal recepten die ik die week wil gaan koken en ga vervolgens boodschappen doen. Soms online en soms op de fiets.

....

Eric en ik hadden een afspraak bij onze webbouwers waarmee we weer mooie nieuwe plannen hebben gemaakt om de site nog beter te laten functioneren en te verbeteren. Daarvoor ging ik als lunch voor een toast met hummus en latte bij het Barista Café in Amersfoort, een leuke hotspot voor een koffie, ontbijtje of lunch.  

Samen aan het werk! Payo wil vaak op schoot als ik achter de computer aan het werk ben. Vaak valt ie er in slaap en soms wil ie mij van de stoel duwen :)

Eric en ik waren deze maand 10 jaar samen! We leerde elkaar kennen op de werkvloer bij de uitgeverij waar we allebei hebben gewerkt als grafisch vormgever en de vonk sprong over tijdens een salsa dansje. Deze foto is een van onze eerste foto’s samen in Rotterdam. 

Om dit te vieren gingen we eten bij 'ons' restaurant Pezzaz in Nuenen. Daar genoot ik o.a. van deze lekkere rode bieten carpaccio. Op naar de volgende 10 jaar!

Ook was Eric jarig, hij werd 40. Dat is toch wel een mijlpaal. Gelukkig schatten de meeste mensen Eric nog geen 40 :) Om zijn verjaardag te vieren gingen we samen met zijn familie uit eten bij Que Tapas in Eindhoven.

Nog meer feest, want mijn nichtjes Zoe en Sophie waren jarig. Deze tweeling werd 1 jaar oud en mijn broer en zijn vrouw hadden zelf een mooie taart gebakken en gemaakt. Echt heel lekker!

Een avondmaal bedenken vind ik niet zo moeilijk maar de lunch vind ik vaak lastig. Zo maakte ik laatst een grote lekkere banaan havermout pannenkoek met een topping van griekse yoghurt, fruit en noten. Echt een aanrader om een keer te maken! 

Ook werd er gebakken in de keuken en ben ik al aan de slag gegaan met nieuwe paasrecepten. Voor je het weet is het zover! En uiteraard werd de spatel afgelikt.

Ik kreeg weer lekkere foodpost van Tony’s. Een reep met chocolade ei met amandelspijs en nootjes, vanaf nu in de winkels voor € 3,46. Ik vond hem erg lekker maar niet mijn favoriete smaak van Tony’s. Dat is en blijft de karamel zeezout. 

Ook kreeg ik 2 zakjes Oat granola: Pumkin Spice en Koolhydraatarm. De Oat granola krijg je vers thuisgestuurd en bevat minder suiker en is tevens glutenvrij. De Pumkin Spice heb ik inmiddels al op en was heerlijk!

Zo dat was het weer, februari zit er weer op! In maart gaan we lekker een weekje naar de zon en ga ik helpen in foodtruck. Wil je op de hoogte blijven nieuw recepten, weetjes en persoonlijke updates? Volg me dan op Instagram.

1 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Reacties

Laat je reactie achter

Jos koopmans 5 maart 2020 om 11:18

Gefeliciteerd met jullie mooie resultaten Sandra en Eric ,ben trots op jullie . Je vader 😘

Beantwoorden

Mis geen van mijn recepten met de LeukeRecepten nieuwsbrief!

• Elke 2 weken in je mail

• Met de nieuwste recepten,

  inspiratie en leuke nieuwtjes

• Gratis!