Nieuws, foodpost & hotspots – januari 2020

Hoe verging het de eerste maand van het nieuwe jaar? En heb ik nog goede voornemens gemaakt? Je leest het in dit nieuwe maandoverzicht! 

Ik begon het jaar met een bezoekje aan mijn kapster Zo mooi Hairstyling in Eindhoven. Weer een frisse coupe om het jaar goed mee te beginnen. 

Ik stond voor de camera, Eric maakte nieuwe foto’s van mij en lekkere receptjes. Dit is voor een nieuw project waarmee we op de achtergrond druk mee bezig zijn. Binnenkort vertel ik je er alles over, volg me ook op instagram om als eerste op de hoogte te zijn. 

Eric en ik gingen samen met ons neefje Vigo een middagje naar World of Dino’s, een 2 weekse expositie met levensgrote dino’s. Vigo is inmiddels 5 en vind alles met dino’s cool. 

Daarna gingen we nog pizza eten bij De Pizzaplaats in Eindhoven. Dit restaurant ligt niet in het centrum maar aan de Leenderweg en ze hebben er super lekkere verse pizza’s! En is ook heel geschikt voor kids. 

Ook maakte ik een paar doelen voor 2020: meer sporten, meer vegetarisch/vegan koken en meer dingen proberen los te laten. Alle drie de doelen ben ik druk mee bezig en gaan erg goed. Ik fitness nu 2 x per week en ga een keer naar yoga voor meer ontspanning. En ik vind het heel leuk om te experimenteren met plantaardige recepten. 

Ik ging ook weer een dagje werken achter mijn laptop bij de Bibliotheek in Eindhoven. Ik vind dit een ideale plek om buiten de deur te werken en ze hebben er lekkere koffie, lattes en lunchgerechten.

Omdat het bijna valentijnsdag is kreeg ik lekkere foodpost van Tony’s in de vorm van een hart in de smaak melk, framboos en roos. De reep heeft het niet gehaald tot 14 feb maar ik heb hem wel gedeeld met Eric :) 

Jaimy en ik staan 2 x per maand samen in mijn keuken om nieuwe receptjes te maken. En daarnaast kunnen we het verder ook heel goed met elkaar vinden, en onze mannen ook. Dus gingen we samen gezellig een hapje eten bij Piet Hein Eek, een restaurant met een tof interieur waar ze werken met veel verse en seizoensproducte

Eric en ik zijn allebei ZZP-er en de maand januari betekent ook samen de administratie doen achter de computer. En hoe gezellig is het als Payo ook een handje ‘meehelpt’. 

Zelf kookte ik ook heel wat nieuwe en bestaande recepten deze maand, zoals gado gado. Dit is en blijft een van mijn favoriete vegetarische gerechten.

Ik vind het leuk om nieuwe restaurants te bezoeken in Eindhoven (alhoewel ik het de laatste tijd niet meer allemaal bij kan houden). We gingen daarom een hapje eten bij Aperitivo, het nieuwe zusje van Martini’s bij Roma met lekkere itapas (Italiaanse tapas) op het menu.  

Helaas was er in januari ook verdrietig nieuws, Eric’s oma is op 95 jarige leeftijd overleden. Zij heeft heel wat taartjes en gebak mogen proeven die ik maakte voor LeukeRecepten en door haar en mijn schoonmoeder heb ik kennis gemaakt met de Indische keuken. Rust zacht.

Eric en ik gingen 2 daagjes naar Antwerpen. Voor de gezelligheid en om een show bij te wonen van de filosoof Yuval Noah Harari in het Sportpaleis. 

Ook aten we heerlijk, ik ging voor witlof uit de oven en Eric voor mosselen op Belgische wijze met frieten uiteraard.

Zo dat was het weer, januari zit er weer op! De maand februari zit alweer redelijk volgepland. Eric is jarig en ook zijn we die maand 10 jaar samen. Wil je op de hoogte blijven nieuw recepten, weetjes en persoonlijke updates? Volg me dan op Instagram.

1 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Reacties

Laat je reactie achter

Nic 5 februari 2020 om 13:52

Leuke blog, check je zin over bezoek ad filosoof nog even, foutje...

Beantwoorden

Mis geen van mijn recepten met de LeukeRecepten nieuwsbrief!

• Elke 2 weken in je mail

• Met de nieuwste recepten,

  inspiratie en leuke nieuwtjes

• Gratis!