Nieuws, foodpost & hotspots – juli 2020

Een kijkje achter de schermen met nieuwe recepten, hotspots en de nieuwste producten verzameld in deze blog! Lees snel meer hieronder!

Sinds kort kun je in Eindhoven terecht voor te gekke donuts bij Crazy Donuts! Ik ging er laatst langs en kon moeilijk kiezen uit de vele creaties en ging uiteindelijk voor een te lekkere donut met chocolade, aardbeien en Kinderbueno. 

Eind juni begin juli gingen we nog een weekje naar zeeland, dat was heel fijn ondanks dat we ook wat regen hadden. Het was heerlijk om Payo op het strand rond te zien rennen.

Wist je dat Eric samen met zijn broer Bart de site Cocktailicious runt. Af en toe dan plannen ze een fotografie dagje in en dan maakt bart cocktails en Eric zet ze op de foto. En ik mag proeven :) Deze mermaid mule was echt heerlijk! 

Ik maakte wat simpele hapjes zoals wraprolletjes met geitenkaas, walnoten en sla en prikkertjes met tomaatjes, basilicum en mozzarella om te gaan picknicken met Eric. Dat was fijn, dat moeten we vaker doen!

Ik werd pas ziek; keelpijn, rillerig en moe. Dus deed ik voor de zekerheid een corona test. En die viel gelukkig wel mee. Ze gaan wel diep met een staafje in je neus en keel maar het doet geen pijn. Gelukkig was de uitslag negatief, wat ik al dacht maar fijn is om zeker te weten. 

We genoten, net als vanouds, van een heerlijk diner bij Pezzaz in Nuenen. Het was weer heerlijk, op de foto zie je mijn voorgerecht van garnalen tempura met ras el hanout en mango.

Toen ik dus een paar dagen binnen moest blijven tot ik terecht kon voor de corona test en de uitslag kreeg ben ik aan de slag gegaan met de diepvries. Die moest nodig ontdooid en schoongemaakt worden, de lades gingen al bijna niet meer open, oeps! 

Eric's opa en oma waren jarig en werden 90 en 93, een hele bijzondere leeftijd. En dat konden we gelukkig vieren met een klein groepje familie bij restaurant Nu in Eersel op het terras met gepaste afstand. En we genoten van een heerlijke lunch waaronder dit chocolade dessert.

We gingen een weekend naar de Beekse Bergen met Eric’s broer, vrouw en kids. En dat was heel tof! We hadden een huisje wat uitkeek op de giraffen, struisvogels en zebra's. Ook hebben we ons vermaakt in de dierentuin zelf en in Speelland aan het water. 

Eric had zijn camera meegenomen en super mooie foto’s gemaakt waaronder deze foto van een tijger. 

Ik heb sinds lange tijd weer een video opgenomen en gemonteerd. Mijn Youtube kanaal heeft een tijdje stil gelegen omdat ik het te druk had maar ik wil het filmen wel weer op gaan pakken, maar dan af en toe als ik tijd heb :) Deze kaaskoekjes mét video staan nu online!

Ik mocht van Crisp een bestelling plaatsen en dat was genieten! Bij Crisp bestel je makkelijk je verse boodschappen, vaak rechtstreeks van de leverancier of boer. En ze hebben ook veel biologische en vegan producten, het is al een feestje om door al hun producten te scrollen in de app. En de croissants zijn echt een aanrader!

Stegeman gaat vega! En dat doen ze met een aantal vega vleeswaren en 2 nieuwe burgers. Ik kreeg ze thuisgestuurd en ze waren heerlijk! 

Ik ben dol op lekkere frisse drankjes! En ik kreeg 2 smaken Carlett Elix thuis gestuurd om te proeven. Het zijn drankjes op basis van bruiswater, vodka en een natuurlijke smaak van gember of komkommer. Ze zijn niet zoet en bevatten maar 57 kcal per blikje, proost! 

Wil je op de hoogte blijven nieuw recepten, weetjes en persoonlijke updates? Volg me dan op Instagram.

1 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Reacties

Laat je reactie achter

Mis geen van mijn recepten met de LeukeRecepten nieuwsbrief!

• Elke 2 weken in je mail

• Met de nieuwste recepten,

  inspiratie en leuke nieuwtjes

• Gratis!