Nieuws, foodpost & hotspots – maart 2021

In dit maandoverzicht krijg je een kijkje achter de schermen, zie je welke nieuwe recepten er binnenkort online komen en deel ik nieuwe producten.

Ik maakte heerlijke tompoucen, ook wel paastompoucen want ik maakte ze een mooi geel kleurtje en gebruikte advocaat in de vulling. Het was best wat werk, meestal maak ik snelle recepten maar dit was helemaal de moeite waard!

De kappers mochten gelukkig weer open! En daar was ik heel blij mee. Ik ging weer voor een frisse blonde coupe. Met mondkapje op en mijn haren vol met folies zag het er zo uit, haha.

In maart was het ook de Week zonder vlees, inmiddels een bekend begrip in Nederland. Hoewel ik zelf al bijna een jaar vegetarisch eet probeer ik nu ook vaker voor plantaardig te gaan. Bijvoorbeeld plantaardige melk in mijn koffie, margarine op brood en haverroom ipv kookroom. Maar kaas en eieren zijn wat mij betreft nog onvervangbaar.

Toen ik aan het wandelen was met Payo kwamen we langs een bed met narcissen en dat leverde een mooi plaatje op. Payo moest wel even poseren maar voor een koekje wilde hij dat wel.

In de aanloop naar Pasen heb ik al heel wat chocolade eitjes gesnoept, vaak tijdens het werk en uittypen van nieuwe recepten.

Ik maakte een nieuw E-book. Vol met nieuwe frisse lenterecepten. Je kunt het gratis downloaden als je een account hebt op LeukeRecepten. Zo niet, maak dan hier een account aan.

Ook werd er natuurlijk gestemd in maart. In de aanloop naar de verkiezingen heb ik me helemaal verdiept in de politiek en partijen. Ik vind het steeds interessanter en ben blij dat ik weer heb mogen stemmen.

Er werden heel wat nieuwe recepten gemaakt, bijvoorbeeld deze American pancakes en die waren mega goed gelukt. Binnenkort komt het recept online.

Het was heerlijke lenteweer in maart. Ik heb dan ook genoten in de tuin en ben af en toe even met de laptop buiten gaan zitten. Werken aan allemaal leuke nieuwe ideeën die binnenkort live gaan.

Ook stond de magnolia in bloei. Dit kleine boompje bij ons had vorig jaar maar 2 bloemen of zo en nu wel een stuk op 20! Echt mooi.

Ik kreeg ook weer hele lekkere foodpost. O.a. deze kant en klare vegan saus met stukjes vleesvervangers er in van Pianta. Alleen even pasta toevoegen en klaar!

En ik kreeg ook iets heel bijzonders! Boer’n yoghurt van de Zuivelhoeve met de smaak van Licor 43. En dat smaakte echte fantastisch! Ik mocht op Instagram 5 pakketten weggeven, wil je in de toekomst ook meedoen met leuke winacties? Volg me dan op Instagram!

Ik ben dol op gember en ook deze Holy shots met gember vielen goed in de smaak. 100% natuurlijk en ideaal om de dag mee te beginnen.

En nog iets grappigs! Een bakslang. Dit is een flexibele bakvorm die gemaakt is van siliconen en die je vastzet op een bakplaat met magneten. Je kunt zo makkelijk elke vorm taart maken die je wil! Ontwikkeld en gemaakt voor studenten.

Ik ging ook aan de slag met een kruidenpasta van Sorgh & hoop. Deze Surinaamse kruidenpasta’s zijn veel meer dan alleen een product, ze staan voor een missie om de Sirinaamse keuken en cultuur onder de aandacht te brengen en toegankelijk te maken. Te koop bij Jumbo.

Bakblogger Laura’s bakery heeft een nieuw boek uitgegeven. Eentje om zelf je beste en favoriete recepten in op te schrijven inclusief bewaarmapje, stickers en handige tabs. Echt een boek om te bewaren of vaak te gebruiken.

1 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Reacties

Laat je reactie achter

Mariet 9 april 2021 om 13:40

Super lekker

Beantwoorden

Mis geen van mijn recepten met de LeukeRecepten nieuwsbrief!

• Elke 2 weken in je mail

• Met de nieuwste recepten,

  inspiratie en leuke nieuwtjes

• Gratis!