Nieuws, foodpost & hotspots – mei 2019

De maand mei zit er weer op! In deze blog deel ik de leukste hotspots en restaurants die we hebben bezocht, waarom 27 mei een bijzondere dag is en laat ik de nieuwste producten zien die ik via de post heb ontvangen.

Deze maand heb ik bijna elke dag aardbeien gegeten, zo lekker! En ik maakte er ook een lekkere verse aardbeientaart van!

Hoe gaat het met onze kikker Kiko? Goed! Hij zit graag in een kelk van een nieuw blad en komt vooral tevoorschijn als het donker wordt.

Ik was bij een super tof even van Optimel. Daar ging ik met andere foodbloggers aan de slag om een lekkere lunch te maken met de producten van Optimel en Hugo Kennis deed de presentatie en mocht alles beoordelen. Houd mijn instagram in de gaten voor lekkere recepten met Optimel!

Het was weer tijd om te ravotten met ons neefje Vigo en nichtje Lois! Vigo van 4 vroeg: maar als een baby uit de buik komt zit die dan tussen de poep en plas? Haha, zo lachen!  

Ik bezocht nog een ander super leuk event namelijk van Becel. Ook dit jaar ga ik lekkere recepten maken en leuke blogs schrijven hierover. En als kick off hadden we een lekkere lunch om met ideeën te sparren en ik maakte zelf margarine. Binnenkort meer hierover.

Ik kocht een tipi tentje voor Payo, hij is soms wat angstig als hij 's nachts alleen moet slapen en ik wilde payo niet in een bench doen dus vond ik dit een fraaie oplossing.

En we haalden ijs bij mijn favo ijssalon Inteligencia, ik ging voor kokos pandan ijs met spekkoek. Te lekker dit! En ze hebben de salon helemaal vernieuwd en hij is nu helemaal roze geworden, zeker even gaan kijken als je op Strijp S bent.

Ik vind het leuk om buiten de deur te lunchen maar ik doe het niet zo vaak. Dus planden Eric en ik een lunch date in en gingen we naar The Happiness Café in Eindhoven waar ze veel lekkere verse en veelal gezonde dingen op de kaart hebben staan zoals deze geitenkaas salade en bloemkool smoothie (ja is echt lekker!)

We hebben onze Big green egg BBQ weer afgestoft en ook al de eerste barbecue recepten gemaakt zoals kip saté, falafelspies en groentespiesen.

27 mei was onze trouwdag, toen waren we alweer 3 jaar getrouwd. Met heel veel plezier heb ik alle foto’s van die dag zitten bekijken en ben ik weer even weggezwijmeld haha.

Om die trouwdag te vieren gingen we eten bij Le Cozy in Eindhoven. Ik ging voor de tonijn tataki en als hoofdgerecht voor de pasta met asperges en pata negra ham. We hebben genoten!

En er was nog iets te vieren deze maand, mijn schoonmoeder was jarig en gingen daarom naar het restaurant Aprazivel waar we kozen voor het verrassingsmenu. Ook hier hebben we heerlijk genoten van voor tot nagerecht!

En ik kreeg weer een hele hoop leuke post opgestuurd om te lezen, proeven en ervaren. Zoals dit pakketje met 3 smaken strooikaas van Grozette incl. een BBQ smaak en een variant voor kids met minder zout.

Het boek We love Groenten met 120 lekkere en bijzondere vegetarische recepten met groenten in de hoofdrol. Van salades tot ovenschotels en snelle recepten.

Ik ging aan de slag met een aantal favoriete recepten van de Oranje leeuwinnen voor in het WK frankrijk vrouwenvoetbal magazine, deze ligt in de schappen bij de AH.  

Een nieuwe Tony’s citroen maanzaad estafette reep die de komende 12 maanden bij de AH verkrijgbaar is. Ik vond hem lekker, alleen de citroensmaak was niet heel goed aanwezig.

Uiteraard heb ik ook weer heel veel in de keuken gestaan, ik maakte o.a. een salade met watermeloen, pitabroodje gezond en nog meer BBQ recepten. Deze komen binnenkort online. Wil je op de hoogte blijven nieuw recepten, weetjes en persoonlijke updates? Volg me dan op Instagram.

Vind je dit leuk?
0 stemmen Bedankt voor je stem!
Bewaar
Print
Deel