Nieuws, foodpost & hotspots – november 2020

Krijg een kijkje achter de schermen met dingen waar we mee bezig zijn, nieuwe recepten, leuke hotspots om eten te bestellen en nieuwe producten.

In de aanloop naar de feestdagen heeft mijn uitgeverij een leuke actie bedacht om de lokale boekhandel in het zonnetje te zetten, dus maakte ik een foto bij Van Piere in Eindhoven waar mijn boek uiteraard ook te koop is. Tip: bestel of koop hem lokaal en steun zo de boekhandels.

Elk weekend heeft restaurant Pezzaz een nieuw thuisdiner dat je kunt bestellen en afhalen. Het is echt een aanrader! Wij genoten van een bietentartaar, kabeljauw met kreeftensaus en een limoen dessert.

 

Ik gebruik mijn oven heel veel, dus die kon wel een professionele schoonmaakbeurt gebruiken. Dus kwam Ovenclean langs die hem weer mooi schoon en blinkend achterliet.

De laatste kerstrecepten gingen op de foto! De komende tijd komt alles online, maar ik heb natuurlijk al heel wat kerstrecepten online staan mocht je inspiratie zoeken.

Bij Streetfood in Eindhoven kun je nu een leuke milkshake box bestellen met hierin jars, saus, decoratie en meer om thuis de ultieme monster milkshake te maken. Ik maakte de aardbeien milkshake en maakte er ook een filmpje van.

De afgelopen tijd hebben we ook weer gegourmet, dat was lang geleden. Samen met ons neefje en nichtje en dat was ouderwets lekker en gezellig. Ga jij ook gourmetten binnenkort? Kijk dan eens tussen mijn gourmetrecepten.

Ik spendeerde heel wat uurtjes achter mijn computer, we zijn achter de schermen druk bezig met nieuwe dingen die hopelijk begin 2021 live komen. Ook Payo wil er onderdeel van zijn :)

Om helemaal in de kerststemming te komen maakten we ook foto’s op een mooie locatie inclusief boom, openhaard en lekkers. En ook mijn boek staat er op!

 

Om de lokale horeca te helpen (en zelf natuurlijk te genieten) bestelde we heerlijk Indisch eten bij Passie voor nasi in Eindhoven. Ik ging voor het vegan menu dat was erg lekker!  Dat gaan we vaker doen!

Toen we ruim 3 jaar geleden ons huis kochten en verbouwden hebben we niets aan de deuren gedaan. En om ze toch in onze stijl te laten passen hebben we het deurbeslag nu vervangen door mat zwart deurbeslag van RVS land. En het resultaat is echt heel tof geworden! Het is iets kleins, maar geeft toch zo veel verschil.

In november ontving ik heel veel leuke perspakketjes met nieuwe producten om te proeven. Zo ook deze leuke nieuwe repen van Tony’s met een boodschap, heel leuk dus om te geven.

Van Johma kreeg ik een uitgebreid pakket met verschillende salades en smeersels inclusief de nieuwe Kip kebab. Gekruid met verschillende specerijen en in yoghurt-knoflooksaus.

 

Nog iets leuks! De Vinobox! Een wijnabonnement waarbij je elke maand 3 tot 6 flessen wijn thuis gestuurd krijgt gebaseerd op je persoonlijke smaak. En je kunt het ook makkelijk cadeau doen en het abonnement is flexibel. Heel leuk dus voor wijnliefhebbers!

Deze gietijzeren bourgogne pan van BK is echt een eyecatcher! En je kunt er bijna alles mee: van het maken van een stoofschotel tot het bakken van brood. Hij is er in verschillende kleuren en is ook geschikt voor inductie.

Tip: van 7 dec t/m 13 dec is het feestweek op mijn Instagram pagina waarbij ik elke dag een tof cadeau weggeef op mijn stories! Checken dus!

1 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Reacties

Laat je reactie achter

Mis geen van mijn recepten met de LeukeRecepten nieuwsbrief!

• Elke 2 weken in je mail

• Met de nieuwste recepten,

  inspiratie en leuke nieuwtjes

• Gratis!