Nieuws, foodpost & hotspots – september 2020

September was een echte feestmaand! Met verjaardagen en mijn boek kwam uit! Hoe ik dit  alles ondanks corona gevierd heb lees je in deze blog! 

In september ging ik aan de slag met nieuwe lekkere recepten, en dan vooral herfstrecepten met pompoen, appels en paddenstoelen. De herfst is wat eten betreft mijn favoriete seizoen dus het is weer een feestje om met deze ingrediënten te koken. 

Maar in september was het ook nog lekker warm buiten, dus kon een ijsje er wel vanaf. Meestal ga ik voor yoghurt kers smaak. 

Zoals ik al zei is september een feestmaand met ook de verjaardag van ons nichtje Lois. En omdat ze zo gek is op dieren, met name hondjes, mochten deze ook meekomen naar het feestje wat we heerlijk buiten in het park met een klein groepje vierden.  

Ook hadden we geluk met het weer tijdens ons weekendje naar de Veluwe. We hebben heerlijk gewandeld met onze hond Payo en genoten van de hei die nog een beetje in bloei stond.

En het meest speciale moment van de maand was toch wel dat mijn boek uitkwam! Op 8 september kwam hij uit en hij ligt nu in de boekwinkels en is uiteraard ook online te bestellen. Meer weten? Hier blader je door het boek voor een voorproefje. 

Ik had geen feest o.i.d. georganiseerd maar het was wel heel leuk dat er veel media aandacht voor het boek was. Zo stond ik in verschillende magazines zoals Santé, Viva, Mjam Taarten en ik was te horen op Omroep Brabant. En daarnaast kreeg ik ook bloemen, kaartjes en lekkers van familie en vrienden.

In deze drukke feestmaand was ik zelf ook nog jarig. Ik werd 34 jaar en maakte een heerlijke Kinder bueno taart.

Ik vierde mijn verjaardag corona-proof in 4 dagen, een etentje met schoonfamilie, een lunch met mijn goede vriendin, een bezoekje aan mijn familie en een etentje met Eric. Het was eigenlijk wel fijn om zo alles op te splitsen en voor iedereen gerichte aandacht te hebben.

Van Eric kreeg ik een heel mooi armbandje met de letter Payo. Hier was heel blij mee, zo lief dat Eric dat heeft gedaan. 

Op mijn verjaardag zelf ging ik nog uit eten met Eric bij restaurant Welp. En het was gelukkig mooi weer dus we konden nog gezellig buiten zitten.

Ik bezocht de Culiperslunch. Dit is een jaarlijks event waarbij bedrijven en merken hun nieuwe producten showen op het gebied van food. Veel stond in het teken van vegan eten en ik heb heerlijke dingen geproefd zoals deze vegaburger op naanbrood. 

Ook stond mijn uitgeverij Nieuw Amsterdam er met een stand én mijn boek! Zo leuk om te zien. Uiteraard heb ik een praatje gemaakt en moest ik natuurlijk even op de foto. 

Ik kreeg weer lekkere foodpost! Een doos vol chocolade van Hands Of My Chocolate. En ik heb ook een doos weggegeven op Instagram. Dus volg me daar voor nog meer leuke winacties in de toekomst. 

Ik kreeg nog meer lekkers: brigadeiros van SweetHapje. Dat zijn Braziliaanse zoete hapjes, een soort bonbons, die je voor elke gelegenheid kunt bestellen. En ze passen ook door de brievenbus, dus ook leuk als bedankje of cadeau te doen.

Rutger van Rutger Bakt heeft 100 van zijn beste recepten verzameld in een nieuw boek! Dus mocht je nog op zoek zijn naar een bakboek met een verzameling van de beste bakrecepten dan is dit zeker iets voor jou. 

Ook kreeg ik hele mooie flessen met de nummer 1 premium olijfolie uit Griekenland opgestuurd: Altis olijfolie. Niet alleen de flessen zijn heel mooi maar de inhoud is ook helemaal top, een heerlijk volle olijfolie voor verschillende bereidingen.

Wil je op de hoogte blijven nieuw recepten, weetjes en persoonlijke updates? Volg me dan op Instagram.

 

1 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Reacties

Laat je reactie achter

Mis geen van mijn recepten met de LeukeRecepten nieuwsbrief!

• Elke 2 weken in je mail

• Met de nieuwste recepten,

  inspiratie en leuke nieuwtjes

• Gratis!