Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Onbezorgd kerstdiner met PLUS

Als ik eerlijk moet zijn heb ik met de kerst geen zin om uren in de keuken te staan om een 5 of 6 gangen diner te maken. Ik ben gek op koken en iedereen zou misschien verwachten dat ik met Kerstmis niets liever doe. Maar met kerst zit ik graag gezellig aan tafel met mijn gasten. Zeker als je meerdere gangen maakt moet je vaak de keuken in om de volgende gang voor te bereiden. Dat is toch zonde want met kerst gaat het toch om het samen zijn, gezelligheid en lekker eten natuurlijk.
 

Oplossing

Een kerstdiner brengt altijd vragen met zich mee zoals welke gerechten en smaken passen bij elkaar? Wie lust wat? Hoe ga ik alles in een keer klaarmaken? PLUS heeft nu de oplossing hiervoor; kerstmixen . Dit zijn menu’s waarbij je zelf je hoofdgerecht, bijgerecht en saus samenstelt. De gerechten van de kerstmixen zijn allemaal heel makkelijk en snel te bereiden, zo is de tijd die je er mee kwijt bent vaak maar 5 of 10 minuten. Zo zet je zonder stress een heerlijk kerstdiner op tafel.

 

Voorbeeld menu’s

Om je een indruk te geven van de kerstmixen heb ik een aantal gerechten opgenoemd.
Je kunt kiezen uit 5 verschillende hoofdgerechten: biefstuk, zalm, varkenshaas, rollade en partytafelen (gourmet)

 
PLUS kerstmix Biefstuk-1
PLUS kerstmix Zalm-1

PLUS kerstmix Varkenshaas-1

PLUS kerstmix Rollade-1

PLUS kerstmix Partytafelen-1

Om het makkelijk te maken heeft PLUS bij elk hoofdgerecht een aantal bijgerechten geselecteerd. Zo weet je precies wat bij welk gerecht past. Een paar voorbeelden van de bijgerechten: kaastortelini met kruiden en parmaham, aardappelpuree knolselderij-bieslook, verse stoofpeertjes, haricots verts met spek en aardappelpartjes met paprikaroomsaus. Voor ieder iets wils.
 
Bij partytafelen heb je keuze uit meer dan 25 soorten gerechtjes die je makkelijk in je pannetje kunt maken. Met een paar kleine toevoegingen geef je een lekkere draai aan de gerechtjes en maak je bijvoorbeeld een kipcurrypannetje, biefstuk- en paprikapannetje of miniburgers met brie.
 
Plus Kerstmix VerseTortellini KruidenParmaham lrPlus Kerstmix HaricotsVerts-lrjpgPlus Kerstmix GroenteOvenschotels bij Biefstuk lr
Bij elk menu hoort natuurlijk ook een bijpassende saus. Want een saus maakt het gerecht compleet. Bij elk hoofdgerecht heeft PLUS twee of drie smaakvolle sauzen geselecteerd. Een paar voorbeelden hiervan: prei amandelsaus, honing cranberrysaus, verse champignonsaus en knoflook tomatensaus met zwarte peper.
 

Handig van PLUS

Bij elke gekozen kerstmix krijg je een persoonlijk boodschappenlijstje met alle producten en ingrediënten. Zo kun je direct boodschappen gaan doen. En om het helemaal makkelijk te maken kun je ook nog de kookvideo’s bekijken die je helpen met de volgorde van de bereiding zodat alles tegelijk klaar is. Zo kan het toch echt niet fout gaan.

 
Dit is een gesponsord artikel
 

Reacties

Laat je reactie achter

De nieuwste BBQ recepten

Maak met deze recepten een feest van je barbecue! Bereid heerlijke gemarineerde spiesen met vlees, vis, garnalen of groente geserveerd met een lekkere salade en gepofte aardappelen. Met de juiste voorbereiding organiseer je in een mum van tijd een heerlijke barbecue met alles er op en er aan. En vergeet niet om af te sluiten met een lekker fris en fruitig dessert.

×