Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Onze recepten in Buitenleven + winactie + recept

Ken jij het tijdschrift Buitenleven al? Je vindt er heel veel inspiratie voor je tuin of balkon, decoratie-ideeën, leuke uitjes in Nederland, recepten en nieuws uit de natuur. In de nieuwe uitgave die net in de winkel ligt staan 8 pagina’s met onze recepten, hoe gaaf is dat!

 
Speciaal voor Buitenleven bedachten, maakten en fotografeerden we een aantal feestelijke traktaties. Oja en we aten het natuurlijk ook nog op, proeven moet ook gebeuren. De recepten waren allemaal erg goed gelukt. We maakte onder andere een appeltaart met appelcompote, groentechips, gekonfijte sinaasappels en nog een aantal lekkere gerechten voor de Kerst of tussen de feestdagen door.
 
We hadden nog een reserve recept gemaakt van gevulde tomaten mocht een recept helemaal mis gaan. Dit was gelukkig niet nodig en daarom kan ik jullie hier alvast een voorproefje geven. Zie het recept voor de gevulde tomaten hieronder.
 

Winactie

Naast onze recepten staan in uitgave 8 ook leuke ideeën voor zelfmakers voor in de kerstboom, alles over ganzen, geschikte bomen voor in je tuin en feestelijke drankjes.
 
Om alvast in een feeststemming te komen mag ik al met cadeau’s gaan strooien. Ik mag namelijk 3 x een half jaar abonnement op Buitenleven weggegeven! Dus wil jij tijdens deze herfstige dagen lekker binnen met een kop thee genieten van het buitengevoel, doe dan mee! Wat moet je doen: Laat hieronder je emailadres en een reactie achter waarom jou het leuk lijkt om dit magazine te ontvangen. Je kunt meedoen t/m 21 november, daarna krijgen de winnaars per email bericht. Deze winactie is inmiddels afgelopen en de winnaars hebben per email bericht gehad.
 
Heb je niet gewonnen of wil je Buitenleven graag proberen?
Maak dan gebruik van deze voordelige actie: 3 nummers voor 9,95 euro of ga voor een jaarabonnement en krijg een mooi theepotje met 5 soorten thee gratis. www.buitenleven.nl/abonneren
Ps: het half jaar abonnement dat kan worden gewonnen wordt automatisch stop gezet.
 

Gevulde tomaten uit de oven

gevulde tomaten met kruiden

{article gevulde tomaten uit de oven }{fulltext}{/article}

Reacties

Laat je reactie achter

Marieke 15 november 2014 om 23:07

Wat een leuke winactie!! Ik ben echt dol op dat soort bladen. Waarom ik deze graag zou willen winnen? Na 3 jaar iedere avond en weekend klussen in ons nieuwe huis (we zijn bijna klaar) verlang ik nu echt wel naar een beetje rust. Dus, lekker languit op de bank, beker warme chocolademelk en een leuk tijdschrift erbij is waar ik nu echt heel erg naar verlangen. ( ik ga vast duimen voor mezelf ;-)

Beantwoorden
Anita H. 16 november 2014 om 00:55

Ik ken het blad niet, eerlijk gezegd. Maar decoratie-ideeën, leuke uitjes in Nederland en recepten:, ja dat zijn wel de onderwerpen waar ik graag over lees.

Beantwoorden
rianne van veldhoven 17 november 2014 om 18:33

Oeeehhh leuk. Ken het blad niet maar kan wel wat inspiratie gebruiken voor mijn nieuwe tuin met veranda!

Beantwoorden
marieke 17 november 2014 om 19:08

Nu het binnen leven er weer aan komt door de donkere, korte en koude dagen lijkt het me leuk om te lezen over het buiten leven in 'Buitenleven' lekker met een kop thee en zelf gebakken appeltaart op de bank een momentje voor mezelf.

Beantwoorden
Jolanda Van Den Brink 17 november 2014 om 19:15

Ik wil meer leren in de keuken met recepten en vooral ideen opdoen en als kan uit proberen. .juist door jullie recepten ga ik het koken nog leuker vinden en als het in een mooie blad komt testaan. Dan is dat helemaal geweldig..

Beantwoorden
Esther Doezé 17 november 2014 om 19:24

Ik vind bijna al je recepten geweldig! En een heerlijk tijdschrift met zoveel verschillende onderwerpen is altijd leuk om te winnen. En ik ben wel toe aan ideetjes voor binnen en buiten na een verbouwing van de keuken. De aankleding is nog niet helemaal klaar, kan dus nog wel wat tips en recepten gebruiken!!!

Beantwoorden
Rianne 17 november 2014 om 19:25

Ik wil dat blad wel leren kennen hoor, gaaf! :-D

Beantwoorden
Sandrine Bogaerts 18 november 2014 om 06:19

Dat zou een leuk kerstkadootje zijn! :-)

Beantwoorden
Rita Titulaer 18 november 2014 om 08:40

Heerlijk om om in te bladeren , lezen en ideeën op te doen in deze donkere, gezellige dagen.

Beantwoorden
Willy Holtland Hallie 18 november 2014 om 08:41

Ik zou heel graag het blad "Buitenleven" winnen omdat ik het zelf niet kan betalen en het een prachtig blad is. Heb het lang gelden eens gekregen van een vriendin voor mijn verjaardag. Het is de moeite waard. Groetjes, Willy.

Beantwoorden
Willy Holtland Hallie 18 november 2014 om 08:41

Ik zou heel graag het blad "Buitenleven" winnen omdat ik het zelf niet kan betalen en het een prachtig blad is. Heb het lang gelden eens gekregen van een vriendin voor mijn verjaardag. Het is de moeite waard. Groetjes, Willy.

Beantwoorden
pamela 18 november 2014 om 08:50

Wat leuk zeg,het blad zelf kan ik niet. Lijkt me dus leuk om deze zo eens te bekijken en zeker ook gelijk van je recepten te genieten.
Hou me aan bevolen voor deze super win actie :-)

Beantwoorden
pamela 18 november 2014 om 08:50

Wat leuk zeg,het blad zelf kan ik niet. Lijkt me dus leuk om deze zo eens te bekijken en zeker ook gelijk van je recepten te genieten.Hou me aan bevolen voor deze super win actie :-)

Beantwoorden
Amanda 18 november 2014 om 18:48

Eerlijk gezegd ken ik het blad niet, maar zou er heel graag kennis mee willen maken, ben altijd opzoek naar leuke lekkere recepten, en als er ook nog decoratie ideeën in staan helemaal top met de heerlijke december maand voor de deur!

Beantwoorden
Tes 18 november 2014 om 20:09

super blad, met inspiratie om ons nieuwe kleine flatje "op te warmen".....

Beantwoorden
Dyanthe 19 november 2014 om 16:51

Klinkt als een leuk blad. Ik zou hem graag willen hebben omdat ik dan een nieuw blad heb om deze dagen in mijn studenten kamertje op de bank te kruipen met kop thee en wat lekkers. Ik ben vindt koken het leukste om te doen, dus recepten zijn altijd welkom en decoratie tips om deze kamer wat op te leuke is nooit verkeerd

Beantwoorden
Mellanie 19 november 2014 om 20:42

Ik zou het kado doen aan mijn moeder. Die is dol op dit soort bladen ( ik ook:) ) en die zou ik er dus een groot plezier mee doen!!!

Beantwoorden
Claudia 20 november 2014 om 06:42

Koop voor iedereen naast de surprises op Sinterklaasavond altijd een kleinigheidje. Dit zou een leuk kadootje voor mijzelf zijn.

Beantwoorden
Anja 20 november 2014 om 06:53

Ik krijg altijd honger van jullie recepten en dit magazine zou een mooi kerstcadeautje aan mezelf zijn

Beantwoorden
Evelien 20 november 2014 om 06:59

Graag doe ik mee omdat het me een super leuk blad lijkt! Kan mezelf helaas op dit moment geen extra's permitteren. Mocht ik winnen dan hebben jullie iemand heel erg blij gemaakt.

Beantwoorden
Gerda 20 november 2014 om 07:05

Leuk blad, met verassende recepten, om vervolgens uit te kiezen voor de feestdagen.

Beantwoorden
ingrid 20 november 2014 om 07:16

Ik wil graag winnen omdat ik eigelijk nooit bladen lees. Maar dit soort bladen vind ik wel heel erg leuk! Zou het super leuk vinden als ik win

Beantwoorden
Anne Quanjer 20 november 2014 om 07:26

(gezond) koken is voor mij bijna een passie geworden en ik ben dan ook altijd op zoek naar goede, gezonde recepten. Ik ben al wekelijks op Leuke Recepten aan het rondneuzen en heb al heel wat gasten verwend met deze recepten. Maar ook inspiratie opdoen voor huis en tuin is erg leuk. Beide aspecten vind je terug in Buitenleven. Daarom zou ik graag een half jaar van dit blad willen genieten.

Beantwoorden
elly 20 november 2014 om 09:08

Graag zou ik dit blad willen winnen kook graag en decoratie is nooit weg .gewoon nieuwsgierig naar dit blad grtjess en een fijne dag.

Beantwoorden
Laura 20 november 2014 om 10:37

Ik doe heel erg graag mee :D Zo heb ik meer inspiratie, en ik wil dit blad graag beter leren kennen!. Ook is het natuurlijk gewoon leuk om te lezen ;) In de avonduren lees in altijd graag tjidschriften en ik bewaar ze ook echt allemaal haha. Ik doe dus zeker mee!!

Beantwoorden
ninap 21 november 2014 om 09:14

koken is mijn passie. en dit zou een geweldig "kerst cadeautje zijn" voor mijzelf in deze dure tijd. Helaas schiet ik zelf er elk jaar weer bij in.

Beantwoorden
ninap 21 november 2014 om 09:14

koken is mijn passie. en dit zou een geweldig "kerst cadeautje zijn" voor mijzelf in deze dure tijd. Helaas schiet ik zelf er elk jaar weer bij in.

Beantwoorden
Maxime 21 november 2014 om 21:06

Ik zou super graag mee willen doen. Vroeger kregen wij dit tijdschrift ook thuis, en ik weet zeker dat ik mijn vader hier weer heel blij mee kan maken.

Beantwoorden

Pasta recepten

Pasta gerechten zijn vaak makkelijk en snel te bereiden en je kunt er eindeloos mee variëren. Pasta is warm maar ook koud lekker in een salade bijvoorbeeld. Er zijn vele soorten pasta zoals spaghetti, lasagne of penne, maar ook gnocchi of tortellini. Pasta is makkelijk te combineren met andere ingrediënten. Bekijk hier alle pasta recepten.

×