Aardbeiencharlotte
  • Nagerecht
  • 30 min + 3 uur opstijven
  • 4 personen
  • *

Maak van het dessert een feest met deze heerlijke yoghurt-aardbeien taart met lange vingers

Chocolade lava cakejes (moelleux)
  • Bakrecept
  • 35 min + 15 min oventijd
  • 4 personen
  • *

Iedereen is gek op deze heerlijke chocolade lava cakejes met vloeibare chocoladevulling, een perfect en verrassend dessert!

Biefstuk met tomaat en aardappeltjes
  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 35 min oventijd
  • 4 personen
  • *

Aardappeltjes in schil met tomaten en knofl.ook uit de oven met daarop in kruidenboter gebakken biefstuk.

Bramen strudel
  • Bakrecept
  • 15 min + 20 min oventijd
  • 4 personen
  • *

Heerlijke zomerse variant op de traditionele appelstrudel met bramen en sinaasappel.

Soep met waterkers en erwtjes
  • Voorgerecht
  • 20 min
  • 4 personen
  • *

Recept voor gezonde en lekkere soep met erwtjes, waterkers en prei, in 20 minuten op tafel.

Panini met mozzarella
  • Lunch recept
  • 20 min
  • 4 personen
  • *

Heerlijke zelfgemaakte Italiaanse panini met tomaat, mozzarella, balsamico en basilicum.

Manchegoballetjes
  • Hapjes en snacks
  • 20 min
  • 8 stuks
  • *

Heerlijk tapas hapje, Spaanse gefrituurde manchegoballetjes met een pittige bite

Kipspiesjes met honing mosterd
  • Hapjes en snacks
  • 15 min + 20 min wachten
  • 6 stuks
  • *

Lekker tijdens een tapasavondje of feestje; heerlijke kipspiesjes gemarineerd in honing-mosterd marinade.

Tips tajine
  • 13-07-2012
  • 6 reacties
  • Sandra

Voor de eerste keer koken met een tajine? Lees eerst deze handige tips over het gebruik en onderhoud van de tajine.

Spaghetti vongole met tomaat
  • Hoofdgerecht
  • 35 min
  • 4 personen
  • *

In 35 minuten een heerlijk zomers pastagerecht met venusschelpen en cherrytomaten op tafel.

Bolo de bolacha
  • Nagerecht
  • 35 min + 2 uur wachten
  • 10 punten
  • *

Krijg het vakantiegevoel en maak deze Portugese dessert-taart met koekjes en laagjes zoete crème nu zelf.

Tips snijden
  • 24-06-2012
  • 0 reacties
  • Sandra

Groente, kruiden of vlees snijden wordt een fluitje van een cent met deze handige tips.

Plaatpizza met tomaat
  • Hoofdgerecht
  • 25 min + 20 min oventijd
  • 4 personen
  • *

Vegetarische plaatpizza met tomaat, rode ui, geitenkaas en basilicum om van te smullen.

Bananenmousse
  • Nagerecht
  • 25 min + 2 uur wachten
  • 4 personen
  • *

Heerlijk toetje van bananenmousse origineel gepresenteerd in een bananenbootje, ook lekker als afsluiter van je barbecue.

Jachtschotel met gehakt
  • Hoofdgerecht
  • 35 min + 30 min oventijd
  • 4 personen
  • *

Lekkere alles in een ovenschotel met gehakt, champignons en aardappelpuree afgedekt met fris zoete appels

Kue dadar pannenkoek
  • Nagerecht
  • 25 min
  • 4 personen
  • *

Zoete Indische pannenkoekjes gemaakt met groene pandan met een heerlijke kokosvulling

Hemelse modder
  • Nagerecht
  • 20 min + 3 uur wachten
  • 4 personen
  • *

Met deze heerlijke en super luchtige chocolade mousse gemaakt met maar 4 ingredienten waan je je echt even in de hemel

Tips saus en soep binden
  • 28-04-2012
  • 0 reacties
  • Sandra

Een saus of soep maak je makkelijk wat dikker met deze handige tips.

Gebakken griesmeel met compote
  • Nagerecht
  • 20 min + 1 uur wachten
  • 4 personen
  • *

Gebakken griesmeelpudding met fris zoete aardbei/frambozen compote.

Bloody mary soep
  • Voorgerecht
  • 5 min + 20 min oventijd
  • 4 personen
  • *

De Bloody Mary soep is geinspireerd op de gelijknamige Bloody Mary cocktail.

Licor 43 met passievrucht
  • Nagerecht
  • 10 min
  • 2 personen
  • *

Dit dessert is een combinatie van een cockail en een toetje en is een heerlijke combi van ijs, likeur en passievrucht

Tips rijst
  • 24-01-2012
  • 1 reactie
  • Sandra

Handige tips om je rijst mooi gaar en droog te koken en een aantal lekkere suggesties

Tips aardappelen
  • 24-01-2012
  • 0 reacties
  • Sandra

Welke soort aardappel gebruik je voor welke toepassing en hoe bewaar je aardappels het beste?

Tips deeg rollen
  • 24-01-2012
  • 3 reacties
  • Sandra

Hoe rol je handig deeg uit zonder dat het gaat plakken?