Gevulde Italiaanse bol

Lekker mediterraans gevuld broodje met gekruid gehakt, gedroogde tomaatjes, feta blokjes en munt

Hoofdgerecht 25 min

ingrediënten

voor 3 stuks

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Snijd de rode ui en rode peper klein en de gedroogde tomaatjes in stukjes. Bak de uien met de rode peper en het gehakt in een pan. Snijd in de tussentijd de bovenste helft van de Italiaanse bol en hol deze verder uit.

  2. Voeg de stukjes gedroogde tomaat, komijn, koriander en verse peterselie toe aan het gehakt en schep goed door. Breng op smaak met wat peper en zout. Voeg op het laatst de blokjes feta en verse munt toe. Schep het mengsel in de broodjes en bestrooi met pijnboompitten

  3. Ook lekker in een kleiner broodje als lunch.

Heeft het gesmaakt?
51 stemmen Bedankt voor je stem!
Gemaakt door Sandra

Met liefde gekookt en uiteraard geproefd door Sandra, oprichtster van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!