Mango muffins

Lekkere zoete muffins met verse stukjes mango die binnen no time klaar zijn, ook leuk voor bij de high tea.

Bakrecept 20 min + 25 min oventijd

ingrediënten

voor 12 stuks

Benodigdheden

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden. Als je geen papiertjes gebruikt vet je de muffinvorm nog even in met een beetje boter. Zeef de bloem boven een grote kom.

  2. Voeg de suiker, bakpoeder, vanillesuiker en een snufje zout toe. Maak in de midden een holletje en giet de melk, boter, eieren erin. Roer alles met een houten lepel goed door elkaar. Schil de mango en snijd het vruchtvlees rondom de pit er af en snijd in kleine blokjes.

  3. Schep 2/3 van de mango door het beslag. Verdeel het beslag over de muffinvormpjes en druk de overige stukjes mango er bovenop in. Bak ze 20 tot 25 min in de oven mooi goudbruin.

Heeft het gesmaakt?
81 stemmen Bedankt voor je stem!
Gemaakt door Sandra

Met liefde gekookt en uiteraard geproefd door Sandra, oprichtster van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!