Broodje geitenkaas

Heerlijke lunch van een knapperig belegd broodje. Geniet van de perfecte combinatie van de hartige geitenkaas, zoete honing en knapperige walnoten op dit versgebakken broodje. Makkelijk in 10 minuten gemaakt

Bakrecept 10 min

ingrediënten

voor 2 stuks

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Snijd de broodjes open. Snijd de komkommer in plakjes en leg deze op de onderste helft van de broodjes.

  2. Verdeel de geitenkaas over de komkommer. En daarna de rucola.

  3. Snijd de tomaatjes in stukjes en beleg ook ook de broodjes hiermee. Verdeel de walnootjes over de broodjes en als laatste een kneepje honing en zwarte peper.

  4. Tip: vervang de tomaatjes ook eens door gebakken spekjes.

Heeft het gesmaakt?
5 stemmen Bedankt voor je stem!

Gemaakt door Sandra

Met liefde gekookt en uiteraard geproefd door Sandra, oprichtster van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!