Bruschetta's met brie

Deze makkelijke bruschetta’s zijn snel klaar en vormen een heerlijk voorgerecht of hapje. Met tomatentapenade, brie en serranoham. Maak het extra smaakvol met wat basilicum.

Voorgerecht 10 min

ingrediënten

voor 6 stuks

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Besmeer de sneetjes ciabatta royaal met tomatentapenade. Leg op alle sneetjes een stukje brie en vervolgens een plakje serranoham. Maak de bruschetta’s af met basilicum.

  2. Tip: rooster het brood in een pan of oven voor een krokante basis.

Heeft het gesmaakt?
194 stemmen Bedankt voor je stem!
Gemaakt door Sandra

Met liefde gekookt en uiteraard geproefd door Sandra, oprichtster van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!