Herfstsalade met paddenstoelen

Lauwwarme salade met paddenstoelen gebakken in balsamico met cranberry's en roquefort kaas. In 20 minuutjes heb je deze lekkere salade al gemaakt.

Bijgerecht 20 min

ingrediënten

voor 2 personen

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Rooster het brood in een pan of broodrooster krokant en snijd in stukken. Snijd de paddenstoelen en champignons in plakjes en voeg toe aan een pan met wat olie of boter. Voeg ook een scheutje balsamicoazijn toe en bak ze ca. 5 minuten.

  2. Verdeel ondertussen de sla over 2 borden of kommen. Steek het brood er tussen. Schep de gebakken champignons en paddenstoelen er op. Kruimel wat roquefort of gorgonzola er over. Bestrooi de herfstsalade met wat cranberries. Zowel lauwwarm als koud lekker.

Heeft het gesmaakt?
33 stemmen Bedankt voor je stem!
Gemaakt door Sandra

Met liefde gekookt en uiteraard geproefd door Sandra, oprichtster van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!