Gourmet recept: oriëntaalse biefstuk

Spice up je gourmetavondje met deze oriëntaalse biefstukreepjes met champignons. Heerlijk gemarineerd in ketjap, rode peper, gember en knoflook. Bak dit in je gourmetpannetje in slechts 3 à 4 minuten en geniet!

Bijgerecht 10 min + 30 min wachten

ingrediënten

voor 4 pannetjes

Materialen

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Doe de biefstukreepjes in een kom en voeg de champignons en ketjap toe.

  2. Snijd de gember, knoflook en rode peper heel fijn en schep ook door het vlees.

  3. Laat minimaal 30 minuten tot 1 dag marineren in de koelkast.

  4. Bak de Oriëntaalse biefstuk ca. 3 à 4 minuten in een gourmetpannetje met een beetje olie.

Heeft het gesmaakt?
42 stemmen Bedankt voor je stem!
Gemaakt door Sandra

Met liefde gekookt en uiteraard geproefd door Sandra, oprichtster van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!