Zalm spread

Romige zelfgemaakte zalm spread met roomkaas, Griekse yoghurt, bieslook en gerookte zalm. Heerlijk om op een stukje brood of toastje te smeren. En binnen 10 minuten al gemaakt!

Hapjes en snacks 10 min

ingrediënten

voor 1 kommetje

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Roer de roomkaas, yoghurt, citroensap, mierikswortel crème met een beetje peper en zout los in een kom. Snijd de zalm in hele dunne, kleine stukjes en roer door het mengsel. Hak ook de bieslook fijn en schep erdoor. Serveer de spread in een kommetje en garneer met een beetje bieslook en leg er wat brood of crackers bij.

Heeft het gesmaakt?
59 stemmen Bedankt voor je stem!
Gemaakt door Sandra

Met liefde gekookt en uiteraard geproefd door Sandra, oprichtster van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!