Pecan muffins met 2 ingrediënten

Wist je dat je met gesmolten ijs en zelfrijzend bakmeel hele lekkere muffins maakt, makkelijk dan dit wordt het niet!

Bakrecept 10 min + 25 oventijd

ingrediënten

voor 8 stuks

Materialen

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Verwarm de oven op 180 graden. Laat het ijs smelten, dit kan eventueel in de magnetron. Zeef het bakmeel bij de gesmolten ijs en spatel er door heen. Doe de muffinpapiertjes in de bakvorm.

  2. Schep in elk vormpje wat van het beslag. Leg er eventueel een hele pecannoot op. Bak de muffins in 25 minuten gaar.

Heeft het gesmaakt?
102 stemmen Bedankt voor je stem!
Gemaakt door Sandra

Met liefde gekookt en uiteraard geproefd door Sandra, oprichtster van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!