Bruschetta’s met asperges

Krokante bruschetta's met gegrilde groene asperges op een laagje roomkaas met pesto. Extra lekker met wat extra Parmezaanse kaas en verse basilicum.

Hapjes en snacks 25 min

ingrediënten

voor 10 stuks

Materiaal

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Snijd het brood in plakken en besmeer met olijfolie. Grill de broodjes aan beide kanten in een (grill)pan licht krokant. Wrijf daarna in met de teen knoflook.

  2. Bestrijk de aspergetips lichtje smet olie en grill ze 3 minuutjes in de pan.

  3. Meng de roomkaas met de pesto.

  4. Besmeer de bruschetta’s met de romige pesto. Beleg met de gegrilde groene asperges.

  5. Rasp er wat Parmezaanse kaas over en bestrooi met wat basilicum.

Heeft het gesmaakt?
19 stemmen Bedankt voor je stem!

Gemaakt door Sandra

Met liefde gekookt en uiteraard geproefd door Sandra, oprichtster van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!