Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

Aardappelpuree met knoflook

Deze puree met knoflook, parmezaanse kaas en bosui is weer eens iets anders, lekker bij zowel vlees als vis

Ingrediënten 
1 kg kruimige aardappelen
4 teentjes knoflook
peper en zout
4 bosuitjes
75 gr parmezaanse kaas
scheutje melk
 
Materialen
Stamper
 
Bereiding
Schil de aardappels en pel de knoflook. Kook de aardappels met de teentjes knoflook in ongeveer 20 min gaar en giet af. Pureer de aardappels met de knoflook met een stamper fijn.
 
aardappelpuree met knoflook 01
aardappelpuree met knoflook 01
aardappelpuree met knoflook 01
Voeg een scheutje melk, peper en zout toe en meng goed door elkaar. Snijd de bosui in dunne ringetjes en schep door de puree. Rasp als laatste de kaas bij de puree. Lekker bij een stukje vlees of vis.
 
 
Beoordeling (48 stemmen)
Bewaar
E-mail
Deel

Pasta recepten

Pasta gerechten zijn vaak makkelijk en snel te bereiden en je kunt er eindeloos mee variëren. Pasta is warm maar ook koud lekker in een salade bijvoorbeeld. Er zijn vele soorten pasta zoals spaghetti, lasagne of penne, maar ook gnocchi of tortellini. Pasta is makkelijk te combineren met andere ingrediënten. Bekijk hier alle pasta recepten.

Cannelloni met spinazie en zalm
Pasta ovenschotel met witlof
Bietenlasagne met walnoten
Lasagne met champignon saus
Gegratineerde gnocchi ovenschotel