Gang
Tijd
Type
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Aardappelpuree met knoflook

Deze puree met knoflook, parmezaanse kaas en bosui is weer eens iets anders, lekker bij zowel vlees als vis

Ingrediënten 
1 kg kruimige aardappelen
4 teentjes knoflook
peper en zout
4 bosuitjes
75 gr parmezaanse kaas
scheutje melk
 
Materialen
Stamper
 
Bereiding
Schil de aardappels en pel de knoflook. Kook de aardappels met de teentjes knoflook in ongeveer 20 min gaar en giet af. Pureer de aardappels met de knoflook met een stamper fijn.
 
aardappelpuree met knoflook 01
aardappelpuree met knoflook 01
aardappelpuree met knoflook 01
Voeg een scheutje melk, peper en zout toe en meng goed door elkaar. Snijd de bosui in dunne ringetjes en schep door de puree. Rasp als laatste de kaas bij de puree. Lekker bij een stukje vlees of vis.
 
 

Lente recepten

Proef de lente met deze heerlijke lente recepten. Seizoensrecepten met lekkere groenten en fruit zoals asperges, peultjes, spinazie, rabarber, radijsjes, raapstelen en abrikozen. Probeer bijvoorbeeld de pasta met asperges of ga voor de rabarber crumble. De lente heeft genoeg te bieden. Bekijk hier alle lente recepten.

×