Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Aardappelpuree met knoflook

Deze puree met knoflook, parmezaanse kaas en bosui is weer eens iets anders, lekker bij zowel vlees als vis

Ingrediënten 
1 kg kruimige aardappelen
4 teentjes knoflook
peper en zout
4 bosuitjes
75 gr parmezaanse kaas
scheutje melk
 
Materialen
Stamper
 
Bereiding
Schil de aardappels en pel de knoflook. Kook de aardappels met de teentjes knoflook in ongeveer 20 min gaar en giet af. Pureer de aardappels met de knoflook met een stamper fijn.
 
aardappelpuree met knoflook 01
aardappelpuree met knoflook 01
aardappelpuree met knoflook 01
Voeg een scheutje melk, peper en zout toe en meng goed door elkaar. Snijd de bosui in dunne ringetjes en schep door de puree. Rasp als laatste de kaas bij de puree. Lekker bij een stukje vlees of vis.
 
 

De nieuwste BBQ recepten

Maak met deze recepten een feest van je barbecue! Bereid heerlijke gemarineerde spiesen met vlees, vis, garnalen of groente geserveerd met een lekkere salade en gepofte aardappelen. Met de juiste voorbereiding organiseer je in een mum van tijd een heerlijke barbecue met alles er op en er aan. En vergeet niet om af te sluiten met een lekker fris en fruitig dessert.

×