Aardbeiengranita in 5 min

Heerlijke verkoeling op warme dagen; snelle granita met bevroren aardbeien en grove ijskristallen

Ingrediënten
Doosje a 200 gr bevroren aardbeien (of ander fruit)
200 gr ijsblokjes
2 eetl poedersuiker
2 eetl water
 
Materialen
Goede keukenmachine die ook ijsblokjes kan fijn hakken
 
Bereiding

Doe de aardbeien en ijsblokjes in een keukenmachine en hak ze fijn. Voeg het water toe en maal nog even door totdat de stukjes ijs niet groter zijn dan 2 mm. Roer de poedersuiker er door en serveer in glaasjes met lepeltjes. Garneer de rand van het glas eventueel met een aardbei.

 

16 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Sandra

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Lees hier meer over mij en over LeukeRecepten.

Mis geen van mijn recepten met de LeukeRecepten nieuwsbrief!

• Elke 2 weken in je mail

• Met de nieuwste recepten,

  inspiratie en leuke nieuwtjes

• Gratis!