Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

Amusehapje met mozzarella

Vegetarisch amuse hapje met spinazieblaadjes en pastaschelpen gevuld met mozzarella en tomaat
Ingrediënten
8 pasta schelpen
1 bol mozzarella
2 cherrytomaatjes
8 blaadjes spinazie
Verse peterselie
1 eetl pijnboompitten
Zwarte peper
 
Bereiding
Kook de pastaschelpen volgens verpakking. Snijd de mozzarella in 8 stukken en bestrooi met wat zwarte peper. Rooster de pijnboompotjes ongeveer in ongeveer 2 minuten zonder olie of boter goudbruin. Snijd de tomaatjes in vieren. Leg op iedere amuselepel een blaadje spinazie. Leg hierop de pastaschelp en vul met een stuk mozzarella en garneer met de tomaatjes, pijnboompitten en een blaadje peterselie.
Beoordeling (28 stemmen)
Bewaar
E-mail
Deel
3 x boerenkool
  • Hoofdgerecht
Italiaanse boerenkoolstamppot
  • Hoofdgerecht
Boerenkoolquiche
  • Hoofdgerecht
Quesadilla’s met rode biet en boerenkool

Ovenschotels

Deze ovenschotels zijn lekker, handig (zeker voor de volgende dag) en makkelijk om te maken. Of je nu zoekt naar een ovenschotel met pasta, rijst of aardappels, je vind ze hier allemaal. Mijn persoonlijke favoriet is de pastaschotel en gehaktballetjes of eentje met een lekkere gegratineerd laagje aardappelpuree.

Burrito’s van kool
Lasagne met courgette
Ovenschotel met gehakt en zoete aardappelpuree
Kip Parmezaan
Aubergine ovenschotel met geitenkaas