Gang
Tijd
Type
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Amusehapje met mozzarella

Vegetarisch amuse hapje met spinazieblaadjes en pastaschelpen gevuld met mozzarella en tomaat
Ingrediënten
8 pasta schelpen
1 bol mozzarella
2 cherrytomaatjes
8 blaadjes spinazie
Verse peterselie
1 eetl pijnboompitten
Zwarte peper
 
Bereiding
Kook de pastaschelpen volgens verpakking. Snijd de mozzarella in 8 stukken en bestrooi met wat zwarte peper. Rooster de pijnboompotjes ongeveer in ongeveer 2 minuten zonder olie of boter goudbruin. Snijd de tomaatjes in vieren. Leg op iedere amuselepel een blaadje spinazie. Leg hierop de pastaschelp en vul met een stuk mozzarella en garneer met de tomaatjes, pijnboompitten en een blaadje peterselie.

Sandra - LeukeRecepten

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Lees hier meer over mij en over LeukeRecepten.

Lente recepten

Proef de lente met deze heerlijke lente recepten. Seizoensrecepten met lekkere groenten en fruit zoals asperges, peultjes, spinazie, rabarber, radijsjes, raapstelen en abrikozen. Probeer bijvoorbeeld de pasta met asperges of ga voor de rabarber crumble. De lente heeft genoeg te bieden. Bekijk hier alle lente recepten.

×