Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Amusehapje met mozzarella

Vegetarisch amuse hapje met spinazieblaadjes en pastaschelpen gevuld met mozzarella en tomaat
Ingrediënten
8 pasta schelpen
1 bol mozzarella
2 cherrytomaatjes
8 blaadjes spinazie
Verse peterselie
1 eetl pijnboompitten
Zwarte peper
 
Bereiding
Kook de pastaschelpen volgens verpakking. Snijd de mozzarella in 8 stukken en bestrooi met wat zwarte peper. Rooster de pijnboompotjes ongeveer in ongeveer 2 minuten zonder olie of boter goudbruin. Snijd de tomaatjes in vieren. Leg op iedere amuselepel een blaadje spinazie. Leg hierop de pastaschelp en vul met een stuk mozzarella en garneer met de tomaatjes, pijnboompitten en een blaadje peterselie.

Sandra - LeukeRecepten

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Lees hier meer over mij en over LeukeRecepten.

Gezonde recepten

Verzameling met makkelijke en gezonde recepten die niet alleen goed voor je zijn maar ook vooral lekker en leuk! Want gezond hoeft echt niet saai of minder smakelijk te zijn. En deze recepten bevatten bovendien veel groenten, vezels, vitamines en voedzame ingredienten, precies wat jij nodig hebt. Van gezonde ovenschotels tot ontbijtjes en verantwoorde snacks.

×

 Tip! 

Bestel nu het LeukeRecepten kookboek!

Met meer dan 100 leuke en makkelijke recepten! Prijs: €20,99