Amusehapje met mozzarella

Vegetarisch amuse hapje met spinazieblaadjes en pastaschelpen gevuld met mozzarella en tomaat.

Ingrediënten

Let op: Het formaat of aantal van bepaalde ingrediënten en/of benodigdheden zoals ovenschalen kunnen bij het wijzigen van aantallen niet altijd worden meeveranderd. Dit geldt ook voor hoeveelheden die worden genoemd in de bereiding. Houdt hiermee rekening bij het bereiden.

Recept voor: personen

Bereiding

Kook de pastaschelpen volgens verpakking. Snijd de mozzarella in 8 stukken en bestrooi met wat zwarte peper. Rooster de pijnboompotjes ongeveer in ongeveer 2 minuten zonder olie of boter goudbruin.

Snijd de tomaatjes in vieren. Leg op iedere amuselepel een blaadje spinazie. Leg hierop de pastaschelp en vul met een stuk mozzarella en garneer met de tomaatjes, pijnboompitten en een blaadje peterselie.

4 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Uit onze shop

Sandra

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Lees hier meer over mij en over LeukeRecepten.

Mis geen van mijn recepten met de LeukeRecepten nieuwsbrief!

• Elke 2 weken in je mail

• Met de nieuwste recepten,

  inspiratie en leuke nieuwtjes

• Gratis!