Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Amusehapje met mozzarella

Vegetarisch amuse hapje met spinazieblaadjes en pastaschelpen gevuld met mozzarella en tomaat
Ingrediënten
8 pasta schelpen
1 bol mozzarella
2 cherrytomaatjes
8 blaadjes spinazie
Verse peterselie
1 eetl pijnboompitten
Zwarte peper
 
Bereiding
Kook de pastaschelpen volgens verpakking. Snijd de mozzarella in 8 stukken en bestrooi met wat zwarte peper. Rooster de pijnboompotjes ongeveer in ongeveer 2 minuten zonder olie of boter goudbruin. Snijd de tomaatjes in vieren. Leg op iedere amuselepel een blaadje spinazie. Leg hierop de pastaschelp en vul met een stuk mozzarella en garneer met de tomaatjes, pijnboompitten en een blaadje peterselie.

Lente recepten

Proef de lente met deze heerlijke lente recepten. Recepten met lekkere lentegroente en fruit zoals asperges, peultjes, spinazie, rabarber, rode bietjes, abrikozen en mango. Probeer bijvoorbeeld couscous met abrikozen, pasta met asperges of de rabarber crumble. De lente heeft genoeg te bieden. Bekijk hier alle lente recepten.

×