Gang
Tijd
Type
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Bladerdeeghapje met druif

Zet goedkoop, makkelijk en snel een lekker hapje op tafel van baderdeeg met roomkaas en druif

Ingrediënten
2 vellen bladerdeeg
2 eetl roomkaas
18 druifjes
1 losgeklopt ei
Boter om in te vetten
 
Materiaal
Mini muffinvorm
 
Bereiding
Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de vellen bladerdeeg in 9 kleine vierkantjes en bestrijk met ei. Vet de mini muffinvorm in en leg in ieder vormpje een klein plakje bladerdeeg. Schep met een theelepeltje wat roomkaas in ieder vormpje en druk er een druif in. Bak de bladerdeeg hapjes in ongeveer 15 minuten krokant in de oven. Zowel warm en koud lekker. 
 

Lente recepten

Proef de lente met deze heerlijke lente recepten. Seizoensrecepten met lekkere groenten en fruit zoals asperges, peultjes, spinazie, rabarber, radijsjes, raapstelen en abrikozen. Probeer bijvoorbeeld de pasta met asperges of ga voor de rabarber crumble. De lente heeft genoeg te bieden. Bekijk hier alle lente recepten.

×