Bladerdeegrolletjes met paprika
Leuk hartig hapje voor oud en nieuw: bladerdeegrolletjes met kaas, paprika en peterselie
Ingrediënten
1 rol vers bladerdeeg of 6 losse velletjes bladerdeeg uit de vriezer
75 gr kruiden roomkaas
2 geroosterde paprika’s uit pot
Tak verse peterselie
50 gr geraspte kaas
1 ei
Materialen
Bakplaat met bakpapier
Bereiding
Verwarm de oven op 200 graden. Als je losse plakjes bladerdeeg gebruikt leg je er aan de lange zijde 3 naast elkaar en de korte zijde 2, maak deze met de naden aan elkaar tot 1 grote plak. Besmeer het hele oppervlak met roomkaas.






Rol het bladerdeeg via de lange zijde op. Snijd de rol in plakjes van ca 1 cm. Leg ze op een met bakpapier bekleedde bakplaat. Besmeer de bovenzijde met wat losgeklopt ei. Bak ze ongeveer 20 min in de oven. Zowel warm als koud lekker.