Bladerdeegtaartjes met pesto

Snelle en makkelijke hartige snack met tomaat, mozzarella en pesto

Ingrediënten
6 plakjes bladerdeeg (bv. voor hartige taart)
2 tomaten
1 bol mozzarella
2 eetl pesto
Zout en peper
 
Bereiding
Laat de velletjes bladerdeeg ontdooien op een stuk bakpapier en vouw de randjes om naar binnen. Snijd de tomaat en mozzarella in stukjes en leg deze in de bladerdeeg ‘bakjes’. Verdeel de pesto in kleine schepjes er over. Bestrooi met een beetje peper en zout. Schuif de bladerdeeg snacks in de oven en bak ze in 15 a 20 krokant.
 
117 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Sandra

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Lees hier meer over mij en over LeukeRecepten.

Mis geen van mijn recepten met de LeukeRecepten nieuwsbrief!

• Elke 2 weken in je mail

• Met de nieuwste recepten,

  inspiratie en leuke nieuwtjes

• Gratis!