Bladerdeegtaartjes met pesto

Snelle en makkelijke hartige snack met tomaat, mozzarella en pesto

Ingrediënten
6 plakjes bladerdeeg (bv. voor hartige taart)
2 tomaten
1 bol mozzarella
2 eetl pesto
Zout en peper
 
Bereiding
Laat de velletjes bladerdeeg ontdooien op een stuk bakpapier en vouw de randjes om naar binnen. Snijd de tomaat en mozzarella in stukjes en leg deze in de bladerdeeg ‘bakjes’. Verdeel de pesto in kleine schepjes er over. Bestrooi met een beetje peper en zout. Schuif de bladerdeeg snacks in de oven en bak ze in 15 a 20 krokant.
 
Vind je dit leuk?
122 stemmen Bedankt voor je stem!
Bewaar
Print
Deel

Sandra

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!