Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

Blauwe bessen met prosecco

Heel erg makkelijk, fris en fruitig toetje met prosecco en blauwe bessen
Ingrediënten
400 ml prosecco
250 ml slagroom
500 ml bosvruchten sorbetijs
150 gr blauwe bessen
2 eetl suiker
 
Bereiding
Klop de slagroom stijf met de suiker. Doe het ijs in een kom en voeg de prosecco en blauwe bessen toe, bewaar er een paar voor de garnering. Pureer het geheel met een staafmixer. Voeg ongeveer 2/3 van de slagroom toe en roer goed door elkaar. Verdeel over 6 glazen en schep in ieder glas een schepje slagroom en garneer met de overgebleven blauwe bessen.
Beoordeling (37 stemmen)
Bewaar
E-mail
Deel
3 x koolhydraatarm
  • Hoofdgerecht
Gevulde aubergines met gehakt
  • Hoofdgerecht
Kip ketjap salade
  • Hoofdgerecht
Enchilladas van courgette

gezonde recepten

Verzameling met makkelijke en gezonde recepten die niet alleen goed voor je zijn maar ook vooral lekker en leuk! Want gezond hoeft echt niet saai of minder smakelijk te zijn. En deze recepten bevatten bovendien veel groenten, vezels, vitamines en voedzame ingredienten, precies wat jij nodig hebt. Van gezonde ovenschotels tot ontbijtjes en verantwoorde snacks.

Parelcouscous met broccoli en zalm
Courgette spaghetti met halloumi
Salade met gerookte zalm en aardappeltjes
Quinoa soep met zoete aardappel
Courgettespread