Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

Blauwe bessen met prosecco

Heel erg makkelijk, fris en fruitig toetje met prosecco en blauwe bessen
Ingrediënten
400 ml prosecco
250 ml slagroom
500 ml bosvruchten sorbetijs
150 gr blauwe bessen
2 eetl suiker
 
Bereiding
Klop de slagroom stijf met de suiker. Doe het ijs in een kom en voeg de prosecco en blauwe bessen toe, bewaar er een paar voor de garnering. Pureer het geheel met een staafmixer. Voeg ongeveer 2/3 van de slagroom toe en roer goed door elkaar. Verdeel over 6 glazen en schep in ieder glas een schepje slagroom en garneer met de overgebleven blauwe bessen.
Beoordeling (35 stemmen)
Bewaar
E-mail
Deel

Pasta recepten

Pasta gerechten zijn vaak makkelijk en snel te bereiden en je kunt er eindeloos mee variëren. Pasta is warm maar ook koud lekker in een salade bijvoorbeeld. Er zijn vele soorten pasta zoals spaghetti, lasagne of penne, maar ook gnocchi of tortellini. Pasta is makkelijk te combineren met andere ingrediënten. Bekijk hier alle pasta recepten.

Cannelloni met spinazie en zalm
Pasta ovenschotel met witlof
Bietenlasagne met walnoten
Lasagne met champignon saus
Gegratineerde gnocchi ovenschotel