Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Blauwe bessen met prosecco

Heel erg makkelijk, fris en fruitig toetje met prosecco en blauwe bessen
Ingrediënten
400 ml prosecco
250 ml slagroom
500 ml bosvruchten sorbetijs
150 gr blauwe bessen
2 eetl suiker
 
Bereiding
Klop de slagroom stijf met de suiker. Doe het ijs in een kom en voeg de prosecco en blauwe bessen toe, bewaar er een paar voor de garnering. Pureer het geheel met een staafmixer. Voeg ongeveer 2/3 van de slagroom toe en roer goed door elkaar. Verdeel over 6 glazen en schep in ieder glas een schepje slagroom en garneer met de overgebleven blauwe bessen.

Gezonde recepten

Verzameling met makkelijke en gezonde recepten die niet alleen goed voor je zijn maar ook vooral lekker en leuk! Want gezond hoeft echt niet saai of minder smakelijk te zijn. En deze recepten bevatten bovendien veel groenten, vezels, vitamines en voedzame ingredienten, precies wat jij nodig hebt. Van gezonde ovenschotels tot ontbijtjes en verantwoorde snacks.

×