Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Brood met parmaham en vijg

Verrukkelijke combinatie van parmaham, mozzarella en vijgencompote op stokbrood
Ingrediënten
1 stokbrood
1 bol mozzarella
8 plakken parmaham
2 eetl vijgencompote
8 Verse blaadjes basilicum
 
Bereiding
Snijd het stokbrood in 4 stukken en snijd deze dwars door midden. Verdeel de parmaham over de bovenzijde van het stokbrood. Snijd de mozzarella in 8 plakjes en leg deze op de ham. Schep op ierder broodje wat vijgencompote en garneer met een blaadje basilicum.

Lente recepten

Proef de lente met deze heerlijke lente recepten. Recepten met lekkere lentegroente en fruit zoals asperges, peultjes, spinazie, rabarber, rode bietjes, abrikozen en mango. Probeer bijvoorbeeld couscous met abrikozen, pasta met asperges of de rabarber crumble. De lente heeft genoeg te bieden. Bekijk hier alle lente recepten.

×