Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

Brood met parmaham en vijg

Verrukkelijke combinatie van parmaham, mozzarella en vijgencompote op stokbrood
Ingrediënten
1 stokbrood
1 bol mozzarella
8 plakken parmaham
2 eetl vijgencompote
8 Verse blaadjes basilicum
 
Bereiding
Snijd het stokbrood in 4 stukken en snijd deze dwars door midden. Verdeel de parmaham over de bovenzijde van het stokbrood. Snijd de mozzarella in 8 plakjes en leg deze op de ham. Schep op ierder broodje wat vijgencompote en garneer met een blaadje basilicum.
Beoordeling (7 stemmen)
Bewaar
E-mail
Deel

Kerst recepten

Kerst is de tijd van gezelligheid en samen eten. Wij helpen u een handje door de lekkerste kerstrecepten op een rijtje te zetten voor een perfect kerstdiner. Wat dacht u van een heerlijk kerstmenu van aardappel truffelsoep gevolgd door een hertenbiefstuk of een rollade en een heerlijke chocolade dessert om mee af te sluiten.

Zalm in filodeeg
Kipcocktail met sinaasappel
Kerststol muffins
Crepe Suzette
Snelle cranberry compote