Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

Brood met parmaham en vijg

Verrukkelijke combinatie van parmaham, mozzarella en vijgencompote op stokbrood
Ingrediënten
1 stokbrood
1 bol mozzarella
8 plakken parmaham
2 eetl vijgencompote
8 Verse blaadjes basilicum
 
Bereiding
Snijd het stokbrood in 4 stukken en snijd deze dwars door midden. Verdeel de parmaham over de bovenzijde van het stokbrood. Snijd de mozzarella in 8 plakjes en leg deze op de ham. Schep op ierder broodje wat vijgencompote en garneer met een blaadje basilicum.
Beoordeling (7 stemmen)
Bewaar
E-mail
Deel
3 x boerenkool
  • Hoofdgerecht
Boerenkoolquiche
  • Hoofdgerecht
Quesadilla’s met rode biet en boerenkool
  • Hoofdgerecht
Italiaanse boerenkoolstamppot

Ovenschotels

Deze ovenschotels zijn lekker, handig (zeker voor de volgende dag) en makkelijk om te maken. Of je nu zoekt naar een ovenschotel met pasta, rijst of aardappels, je vind ze hier allemaal. Mijn persoonlijke favoriet is de pastaschotel en gehaktballetjes of eentje met een lekkere gegratineerd laagje aardappelpuree.

Burrito’s van kool
Lasagne met courgette
Ovenschotel met gehakt en zoete aardappelpuree
Kip Parmezaan
Aubergine ovenschotel met geitenkaas