Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Brood met parmaham en vijg

Verrukkelijke combinatie van parmaham, mozzarella en vijgencompote op stokbrood
Ingrediënten
1 stokbrood
1 bol mozzarella
8 plakken parmaham
2 eetl vijgencompote
8 Verse blaadjes basilicum
 
Bereiding
Snijd het stokbrood in 4 stukken en snijd deze dwars door midden. Verdeel de parmaham over de bovenzijde van het stokbrood. Snijd de mozzarella in 8 plakjes en leg deze op de ham. Schep op ierder broodje wat vijgencompote en garneer met een blaadje basilicum.

De nieuwste BBQ recepten

Maak met deze recepten een feest van je barbecue! Bereid heerlijke gemarineerde spiesen met vlees, vis, garnalen of groente geserveerd met een lekkere salade en gepofte aardappelen. Met de juiste voorbereiding organiseer je in een mum van tijd een heerlijke barbecue met alles er op en er aan. En vergeet niet om af te sluiten met een lekker fris en fruitig dessert.

×