Gang
Tijd
Type
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Brood met parmaham en vijg

Verrukkelijke combinatie van parmaham, mozzarella en vijgencompote op stokbrood
Ingrediënten
1 stokbrood
1 bol mozzarella
8 plakken parmaham
2 eetl vijgencompote
8 Verse blaadjes basilicum
 
Bereiding
Snijd het stokbrood in 4 stukken en snijd deze dwars door midden. Verdeel de parmaham over de bovenzijde van het stokbrood. Snijd de mozzarella in 8 plakjes en leg deze op de ham. Schep op ierder broodje wat vijgencompote en garneer met een blaadje basilicum.

Lente recepten

Proef de lente met deze heerlijke lente recepten. Seizoensrecepten met lekkere groenten en fruit zoals asperges, peultjes, spinazie, rabarber, radijsjes, raapstelen en abrikozen. Probeer bijvoorbeeld de pasta met asperges of ga voor de rabarber crumble. De lente heeft genoeg te bieden. Bekijk hier alle lente recepten.

×