Broodje geitenkaas met spek

Deze frisse broodjes met komkommer, spek en geitenkaas zijn lekker bij de lunch of high tea

Ingredienten
4 kleine volkoren broodjes
250 gr zachte geitenkaas
½ komkommer
4 ronde plakken ontbijtspek
handje sla
2 eetlepels walnoten
Paar kneepjes honing
 
Bereiding
Bak de spek krokant in een droge koekenpan en laat uitlekken. Snijd de komkommer in plakjes en verdeel over de broodjes. Leg wat geitenkaas en de gebakken spek er op. Leg daarbovenop wat sla en bestrooi met wat grof gehakte walnoten. Druppel als laatste wat honing over.
 
43 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Sandra - LeukeRecepten

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Lees hier meer over mij en over LeukeRecepten.

3 x stoofschotels

Vegetarische stoofschotel
Hachee basisrecept
Coq au vin

Heerlijke soepen

Een soep maken is erg makkelijk. Een soepje is lekker als voorgerecht om het diner mee te beginnen maar ook lekker als opknapper tijdens de lunch. Op onze site vind je de lekkerste recepten voor bijvoorbeeld tomatensoep, courgettesoep en spinaziesoep.

Mihoensoep met omeletrolletjes

Een lekkere Oosterse mihoensoep gevuld met paddenstoelen, taugé en omeletrolletjes, lekker vega en vullend!

Voorgerecht

30 min

4 pers.

Rode bietensoep

Deze rode bietensoep heeft niet alleen een mooie kleur, maar is ook nog eens heel lekker.

Voorgerecht

35 min

4 pers.

Tomaten-crèmesoep

Maak zonder pakjes en zakjes deze romige tomaten-crèmesoep met verse tomaten een zachte smaak van room

Voorgerecht

20 min

4 pers.