Bruschetta’s met zalm

Krokante gegrilde ciabatta brood met een frisse topping van roomkaas, komkommer en zalm. Lekker bij de borrel.

Hapjes en snacks 25 min

ingrediënten

voor 10 stuks

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Snijd het brood in plakken en besmeer met olijfolie.

  2. Grill de broodjes aan beide kanten in een (grill)pan licht krokant.

  3. Wrijf daarna in met de teen knoflook.

  4. Meng de roomkaas met een snufje peper en zout.

  5. Snijd een paar blaadjes basilicum fijn en meng ook door de roomkaas.

  6. Rasp de limoen en meng dit ook door het mengsel.

  7. Besmeer de bruschetta’s met het roommengsel, beleg met wat plakjes komkommer en verdeel wat zalm erover.

  8. Garneer eventueel met wat peperbesjes.

Heeft het gesmaakt?
24 stemmen Bedankt voor je stem!

Gemaakt door Sandra

Met liefde gekookt en uiteraard geproefd door Sandra, oprichtster van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!