Camembert uit de oven

Lekker om uit te dippen; camembert met knoflook, honing en tijm uit de oven
Ingrediënten
1 camembert in doosje
2 teentjes knoflook
1 eetl honing
Verse tijm
Peper en zout
Stokbrood of broodstengels
 
Materialen
Ovenschaal
 
Bereiding
Verwarm de oven op 200 garden. Snijd met een mesje kleine inkepingen in de bovenkant van de camembert. Snijd de knoflook in plakjes en duw deze in de gleufjes. Stop met een mes ook kleine takjes tijm in de camembert en bedruppel met honing. Strooi als laatste een beetje peper en zout er over heen en zet ongeveer 15 min in de oven totdat de kaas gesmolten is. Gebruik het brood om mee te dippen.
605 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Sandra

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Lees hier meer over mij en over LeukeRecepten.

Mis geen van mijn recepten met de LeukeRecepten nieuwsbrief!

• Elke 2 weken in je mail

• Met de nieuwste recepten,

  inspiratie en leuke nieuwtjes

• Gratis!