Camembert uit de oven

Lekker om uit te dippen; camembert met knoflook, honing en tijm uit de oven
Ingrediënten
1 camembert in doosje
2 teentjes knoflook
1 eetl honing
Verse tijm
Peper en zout
Stokbrood of broodstengels
 
Materialen
Ovenschaal
 
Bereiding
Verwarm de oven op 200 garden. Snijd met een mesje kleine inkepingen in de bovenkant van de camembert. Snijd de knoflook in plakjes en duw deze in de gleufjes. Stop met een mes ook kleine takjes tijm in de camembert en bedruppel met honing. Strooi als laatste een beetje peper en zout er over heen en zet ongeveer 15 min in de oven totdat de kaas gesmolten is. Gebruik het brood om mee te dippen.
530 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Sandra - LeukeRecepten

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Lees hier meer over mij en over LeukeRecepten.

3 x snelle curries

Groene curry met peultjes
Zelfgemaakte kip korma
Pompoencurry met linzen

Heerlijke soepen

Een soep maken is erg makkelijk. Een soepje is lekker als voorgerecht om het diner mee te beginnen maar ook lekker als opknapper tijdens de lunch. Op onze site vind je de lekkerste recepten voor bijvoorbeeld tomatensoep, courgettesoep en spinaziesoep.

Mihoensoep met omeletrolletjes

Een lekkere Oosterse mihoensoep gevuld met paddenstoelen, taugé en omeletrolletjes, lekker vega en vullend!

Voorgerecht

30 min

4 pers.

Rode bietensoep

Deze rode bietensoep heeft niet alleen een mooie kleur, maar is ook nog eens heel lekker.

Voorgerecht

35 min

4 pers.

Tomaten-crèmesoep

Maak zonder pakjes en zakjes deze romige tomaten-crèmesoep met verse tomaten een zachte smaak van room

Voorgerecht

20 min

4 pers.