Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Champignon toast

Geroosterd brood met kastanjechampignons, rucola en roquefort kaas
 
Ingrediënten
250 gr kastanjechampignons
1 teen knoflook
50 gr rucola
1 theel citroensap
1 ciabatta brood
100 gr roquefort kaas
3 eetl olijfolie
peper en zout
 
Bereiding
Snijd de champignons in plakjes en bak ze samen met 1 eetl olijfolie in een koekenpan. Breng zo op smaak met citroensap, zout en peper. Snijd het ciabattabrood in stukken en rooster ze in een pan of onder de gril mooi bruin. Wrijf de sneetjes brood in met het teentje knoflook en besprenkel met de rest van de olijfolie. Leg op elk stuk brood een plakje roquefort kaas en een paar blaadjes rucolasla en verdeel de champignons er over.
 
 

Sandra

Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk!

Pasta recepten

Pasta gerechten zijn vaak makkelijk en snel te bereiden en je kunt er eindeloos mee variëren. Pasta is warm maar ook koud lekker in een salade bijvoorbeeld. Er zijn vele soorten pasta zoals spaghetti, lasagne of penne, maar ook gnocchi of tortellini. Pasta is makkelijk te combineren met andere ingrediënten. Bekijk hier alle pasta recepten.

×