Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

Champignon toast

Geroosterd brood met kastanjechampignons, rucola en roquefort kaas
 
Ingrediënten
250 gr kastanjechampignons
1 teen knoflook
50 gr rucola
1 theel citroensap
1 ciabatta brood
100 gr roquefort kaas
3 eetl olijfolie
peper en zout
 
Bereiding
Snijd de champignons in plakjes en bak ze samen met 1 eetl olijfolie in een koekenpan. Breng zo op smaak met citroensap, zout en peper. Snijd het ciabattabrood in stukken en rooster ze in een pan of onder de gril mooi bruin. Wrijf de sneetjes brood in met het teentje knoflook en besprenkel met de rest van de olijfolie. Leg op elk stuk brood een plakje roquefort kaas en een paar blaadjes rucolasla en verdeel de champignons er over.
 
 
Beoordeling (8 stemmen)
Bewaar
E-mail
Deel
3 x sinterklaas recepten
  • Gebak en taart
Amandelstaaf
  • Gebak en taart
Sinterklaas pepernotentaart
  • Gebak en taart
Speculaascake met appel

Herfst recepten

Proef nu de herfst met deze heerlijke herfstrecepten. Maak de recepten nu makkelijk en snel zelf en geniet van een heerlijke kom paddestoelensoep, jachtschotel, of een pompoencruble bijvoorbeeld. Varieer dit seizoen met echte herfst groente en fruit zoals bramen, peer, paddestoelen, kastanjes, pompoen en rode kool. Bekijk hier alle herfst recepten.

Hartige groentetaart met pastinaak
Quesadilla’s met rode biet en boerenkool
Gevulde portobello in bladerdeeg
Paddenstoelenbouillon
Parelcouscous met broccoli, pesto en braadworst