Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Champignon toast

Geroosterd brood met kastanjechampignons, rucola en roquefort kaas
 
Ingrediënten
250 gr kastanjechampignons
1 teen knoflook
50 gr rucola
1 theel citroensap
1 ciabatta brood
100 gr roquefort kaas
3 eetl olijfolie
peper en zout
 
Bereiding
Snijd de champignons in plakjes en bak ze samen met 1 eetl olijfolie in een koekenpan. Breng zo op smaak met citroensap, zout en peper. Snijd het ciabattabrood in stukken en rooster ze in een pan of onder de gril mooi bruin. Wrijf de sneetjes brood in met het teentje knoflook en besprenkel met de rest van de olijfolie. Leg op elk stuk brood een plakje roquefort kaas en een paar blaadjes rucolasla en verdeel de champignons er over.
 
 

Lente recepten

Proef de lente met deze heerlijke lente recepten. Recepten met lekkere lentegroente en fruit zoals asperges, peultjes, spinazie, rabarber, rode bietjes, abrikozen en mango. Probeer bijvoorbeeld couscous met abrikozen, pasta met asperges of de rabarber crumble. De lente heeft genoeg te bieden. Bekijk hier alle lente recepten.

×