Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

Cherrytomaat met parmaham

Dit hapje met tomaat, roomkaas en parmaham mag niet ontbreken op een feestje
 
Ingrediënten
12 cherrytomaatjes
1 eetl pijnboompitjes
50 gr roomkaas
4 plakjes parmaham
 
Bereiding
Snijd de kapjes van de cherrytomaatjes af en hol ze uit. Verhit een klein koekenpannetje op het vuur en rooster de pijnboompitten zonder boter of olie goudbruin. Vul de tomaatjes met de roomkaas. Snijd de plakken parmaham in de lengte in 3 repen. Omwikkel elk cherrytomaatje met een reepje parmaham en verdeel de pijnboompitjes over de roomkaas.
 
Beoordeling (53 stemmen)
Bewaar
E-mail
Deel

Pasta recepten

Pasta gerechten zijn vaak makkelijk en snel te bereiden en je kunt er eindeloos mee variëren. Pasta is warm maar ook koud lekker in een salade bijvoorbeeld. Er zijn vele soorten pasta zoals spaghetti, lasagne of penne, maar ook gnocchi of tortellini. Pasta is makkelijk te combineren met andere ingrediënten. Bekijk hier alle pasta recepten.

Zoete aardappel gnocchi met spinazie
Pasta met truffel roomsaus
Ziti al forno met gehaktballetjes
Pasta pesto salade met kip
Kip in Parmaham met courgette