Choco aardbeien

Lekker met valentijn bij het ontbijt of als tussendoortje: aardbeien met een chocolade laagje en dip

Ingredienten
10 aardbeien
50 gr pure chocolade
Dip zoals fijngehakte pistachenootjes, zilveren balletjes, hagelslag of kokos
 
Materialen
Tapas prikkers
 
Bereiding
Smelt de chocolade au bain marie. Prik de tapas prikkers in het kroontje van de aardbei. Houd de prikker vast met je hand en doop de aardbei in de chocolade. Bestrooi met de decoratie of haal ze voorzichtig door een bordje met dip en leg op een stukje bakpapier en laat in de koelkast stollen.
 
choco aardbei 01choco aardbei 01choco aardbei 01

 

 

Vind je dit leuk?
61 stemmen Bedankt voor je stem!
Bewaar
Print
Deel

Sandra

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!