Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Coquilles met serranoham

Lekker tapas hapje van coquilles met serranoham

Ingrediënten
10 coquilles (vers of uit de diepvries)
5 plakken serranoham
Scheutje olijfolie
Peterselie
Peper en zout
Paar druppels citroensap

Bereiding
Snijd de ham door de lengte door midden en vouw de plakjes over de lengte dubbel. Wikkel de reepjes ham om de coquilles heen. De ham blijft vanzelf plakken aan de coquilles. Verhit de olie in een pan tot hij goed heet is. Bak de coquilles aan beide kanten 2 minuten. Bak ze niet te lang anders bestaat de kans dat ze taai worden. Leg ze op een schaaltje en bestrooi ze met peper, zout en citroensap. Decoreer ze met een beetje peterselie.

 

Herfst recepten

Proef nu de herfst met deze heerlijke herfstrecepten. Maak de recepten nu makkelijk en snel zelf en geniet van een heerlijke kom paddenstoelensoep, jachtschotel, of een quiche met pompoen bijvoorbeeld. Varieer dit seizoen met echte herfst groente en fruit zoals bramen, peer, paddenstoelen, kastanjes, pompoen en rode kool. Bekijk hier alle herfst recepten.

×