Couscous met rode kool en geitenkaas

In 15 minuten een heerlijke vegetarische maaltijd op tafel met geitenkaas en pijnboompitten

Hoofdgerecht 15 min

ingrediënten

voor 4 personen

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Breng 300 ml water met het bouillonblokje aan de kook in een pan (of als anders staat aangegeven op de verpakking). Zet het vuur uit en roer de couscous erdoor en laat met een deksel op de pan 5 minuten wellen.

  2. Zet het vuur weer middelhoog en roer de rode kool en stukjes appel erdoor totdat deze ook goed warm zijn. Breng de couscous met rode kool op smaak met kaneel en tijm.

  3. Schep de couscous op een bord en garneer met de pijnboompitten en geitenkaas.

Heeft het gesmaakt?
164 stemmen Bedankt voor je stem!
Gemaakt door Sandra

Met liefde gekookt en uiteraard geproefd door Sandra, oprichtster van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!