Crostini met mango

De geitenkaas en mango op de sneetjes stokbrood combineren geweldig lekker met de balsamico dressing
Ingrediënten
1 rijpe mango
4 eetl balsamico azijn
2 eetl honing
125 gr verse geitenkaas
1 stokbrood
Paar blaadjes verse basilicum
 
Bereiding
Snijd het stokbrood in sneetjes en toast deze 2 min in de oven of in een grillpan. Verwarm de balsamicoazijn en de honing in een steelpannetje en laat zachtjes inkoken totdat hij stroperig wordt. Schil ondertussen de mango en snijd de pit eruit. Hak het vruchtvlees in kleine blokjes. besmeer met de geitenkaas. Verdeel de stukjes mango er over en besprenkel met de balsamicosaus. Garneer met een blaadje basilicum.
 
Dit gerecht kwam ik tegen op veggiezest.com en is gebaseerd op dit recept
 
13 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Sandra - LeukeRecepten

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Lees hier meer over mij en over LeukeRecepten.

3 x stoofschotels

Vegetarische stoofschotel
Hachee basisrecept
Coq au vin

Heerlijke soepen

Een soep maken is erg makkelijk. Een soepje is lekker als voorgerecht om het diner mee te beginnen maar ook lekker als opknapper tijdens de lunch. Op onze site vind je de lekkerste recepten voor bijvoorbeeld tomatensoep, courgettesoep en spinaziesoep.

Mihoensoep met omeletrolletjes

Een lekkere Oosterse mihoensoep gevuld met paddenstoelen, taugé en omeletrolletjes, lekker vega en vullend!

Voorgerecht

30 min

4 pers.

Rode bietensoep

Deze rode bietensoep heeft niet alleen een mooie kleur, maar is ook nog eens heel lekker.

Voorgerecht

35 min

4 pers.

Tomaten-crèmesoep

Maak zonder pakjes en zakjes deze romige tomaten-crèmesoep met verse tomaten een zachte smaak van room

Voorgerecht

20 min

4 pers.