Crostini met mango

De geitenkaas en mango op de sneetjes stokbrood combineren geweldig lekker met de balsamico dressing
Ingrediënten
1 rijpe mango
4 eetl balsamico azijn
2 eetl honing
125 gr verse geitenkaas
1 stokbrood
Paar blaadjes verse basilicum
 
Bereiding
Snijd het stokbrood in sneetjes en toast deze 2 min in de oven of in een grillpan. Verwarm de balsamicoazijn en de honing in een steelpannetje en laat zachtjes inkoken totdat hij stroperig wordt. Schil ondertussen de mango en snijd de pit eruit. Hak het vruchtvlees in kleine blokjes. besmeer met de geitenkaas. Verdeel de stukjes mango er over en besprenkel met de balsamicosaus. Garneer met een blaadje basilicum.
 
Dit gerecht kwam ik tegen op veggiezest.com en is gebaseerd op dit recept
 
15 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Sandra

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Lees hier meer over mij en over LeukeRecepten.

Mis geen van mijn recepten met de LeukeRecepten nieuwsbrief!

• Elke 2 weken in je mail

• Met de nieuwste recepten,

  inspiratie en leuke nieuwtjes

• Gratis!