Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Fusilli salade met garnalen

Lauw warme pastasalade met garnaaltjes en tomaatjes Ingrediënten
300 g fusilli
150 gr kleine garnalen
Scheutje olijfolie
2 teentjes knoflook, fijn gehakt
200 gram kers tomaatjes
Zout en peper
1 eetl groene pesto
Verse basilicumblaadjes
50 gr sla
1 theelepel sambal (naar smaak)
Bereiding
Kook de fusilli volgens de verpakking. Verhit de olie in een pan en bak de knoflook en de garnaaltjes. Snijd ondertussen de tomaatjes doormidden en voeg deze toe aan de garnalen. Breng op smaak met zout en peper en sambal. Laat het geheel ongeveer 5 min pruttelen. Voeg de uitgelekte fusilli toe en meng deze er door heen. Zet het vuur uit en meng ook de pesto en de basilicumblaadjes door het mengsel. Doe de sla in een schaaltje en schep de fusilli boven op de sla. Serveer lauw, lekker met een stuk brood.

Sandra

Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk!

Lente recepten

Proef de lente met deze heerlijke lente recepten. Recepten met lekkere lentegroente en fruit zoals asperges, peultjes, spinazie, rabarber, rode bietjes, abrikozen en mango. Probeer bijvoorbeeld couscous met abrikozen, pasta met asperges of de rabarber crumble. De lente heeft genoeg te bieden. Bekijk hier alle lente recepten.

×