Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Geitenkaas met parmaham salade

Lekkere combi van veldsla met pakketjes van geitenkaas omwikkeld met parmaham uit de oven 

Ingrediënten
250 gr geitenkaas
8 plakken parmaham
75 gr veldsla
4 eetl pijnboompitten
2 eetl olijfolie
1 eetl honing
Peper en zout
8 Zongedroogde tomaten 
 
Bereiding
Meng de olijfolie met de honing en breng op smaak met peper en zout. Verdeel de sla over 4 bordjes en besprenkel met de dressing. Snij de tomaten in stukjes en leg verdeel over de sla. Snij de geitenkaas in 8 even grote stukken. Omwikkel elk stuk met een plakje parmaham en vouw goed dicht. Verhit een grillpan (of de oven) en rooster de geitenkaaspakketjes 5 minuten zodat de ham een beetje krokant word en de geitenkaas verwarmd is. Leg de pakketje op de salade en strooi de pijnboompitten er over. Serveer direct. 
 
 
 
 
 
 

De nieuwste BBQ recepten

Maak met deze recepten een feest van je barbecue! Bereid heerlijke gemarineerde spiesen met vlees, vis, garnalen of groente geserveerd met een lekkere salade en gepofte aardappelen. Met de juiste voorbereiding organiseer je in een mum van tijd een heerlijke barbecue met alles er op en er aan. En vergeet niet om af te sluiten met een lekker fris en fruitig dessert.

×