Geitenkaas met rode ui hapje

Geweldige combinatie van zachte geitenkaas met gecarameliseerde rode ui geserveerd in een krokant cupje

Ingrediënten
20 krokante cups (bv van jos poels)
150 gr zachte geitenkaas met honing
1 grote rode ui
1 eelt balsamicoazijn
1 eelt lichte basterd suiker
1 eelt boter
Tijm
 
Bereiding
Hak de ui fijn. Verhit de boter in een pan bak de ui aan. Voeg de suiker en balsamicoazijn toe en laat de ui ongeveer 10 minuutjes zachtjes bakken. Vul ondertussen de cups met de geitenkaas. Schep op ieder gevuld cupje ongeveer 1 theelepel gecarameliseerde rode ui en bestrooi met een beetje tijm. Je kunt ze koud serveren maar lauw zijn ze het aller lekkerst.
 
12 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Sandra

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Lees hier meer over mij en over LeukeRecepten.

Mis geen van mijn recepten met de LeukeRecepten nieuwsbrief!

• Elke 2 weken in je mail

• Met de nieuwste recepten,

  inspiratie en leuke nieuwtjes

• Gratis!