Geitenkaas met rode ui hapje
Geweldige combinatie van zachte geitenkaas met gecarameliseerde rode ui geserveerd in een krokant cupje
Ingrediënten
20 krokante cups (bv van jos poels)
150 gr zachte geitenkaas met honing
1 grote rode ui
1 eelt balsamicoazijn
1 eelt lichte basterd suiker
1 eelt boter
Tijm
150 gr zachte geitenkaas met honing
1 grote rode ui
1 eelt balsamicoazijn
1 eelt lichte basterd suiker
1 eelt boter
Tijm
Bereiding
Hak de ui fijn. Verhit de boter in een pan bak de ui aan. Voeg de suiker en balsamicoazijn toe en laat de ui ongeveer 10 minuutjes zachtjes bakken. Vul ondertussen de cups met de geitenkaas. Schep op ieder gevuld cupje ongeveer 1 theelepel gecarameliseerde rode ui en bestrooi met een beetje tijm. Je kunt ze koud serveren maar lauw zijn ze het aller lekkerst.