Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

Geitenkaas met rode ui hapje

Geweldige combinatie van zachte geitenkaas met gecarameliseerde rode ui geserveerd in een krokant cupje

Ingrediënten
20 krokante cups (bv van jos poels)
150 gr zachte geitenkaas met honing
1 grote rode ui
1 eelt balsamicoazijn
1 eelt lichte basterd suiker
1 eelt boter
Tijm
 
Bereiding
Hak de ui fijn. Verhit de boter in een pan bak de ui aan. Voeg de suiker en balsamicoazijn toe en laat de ui ongeveer 10 minuutjes zachtjes bakken. Vul ondertussen de cups met de geitenkaas. Schep op ieder gevuld cupje ongeveer 1 theelepel gecarameliseerde rode ui en bestrooi met een beetje tijm. Je kunt ze koud serveren maar lauw zijn ze het aller lekkerst.
 
Beoordeling (1 stemmen)
Bewaar
E-mail
Deel

Pasta recepten

Pasta gerechten zijn vaak makkelijk en snel te bereiden en je kunt er eindeloos mee variëren. Pasta is warm maar ook koud lekker in een salade bijvoorbeeld. Er zijn vele soorten pasta zoals spaghetti, lasagne of penne, maar ook gnocchi of tortellini. Pasta is makkelijk te combineren met andere ingrediënten. Bekijk hier alle pasta recepten.

Zoete aardappel gnocchi met spinazie
Pasta met truffel roomsaus
Ziti al forno met gehaktballetjes
Pasta pesto salade met kip
Kip in Parmaham met courgette