Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Gevulde bollen met perzik

Gebak van bladerdeeg gevuld met kaneelslagroom en perzik Ingrediënten
6 vellen bladerdeeg
1 eetl amandelschaafsel
2 eetl suiker
Snufje kaneel
200 gr perziken uit blik
250 ml slagroom
1 zakje slagroomversteviger
 
Bereiding
Verwarm de oven voor op 200 graden. Ontdooi de vellen bladerdeeg. Steek met en glas of vorm uit ieder vel 2 rondjes. Bestrooi met amandelschaafsel. Leg ze op een ingevette bakplaat of op bakpapier ongeveer 15 min in de oven totdat ze mooi bruin zijn. Klop ondertussen de slagroom stijf met de suiker, slagroomversteviger en kaneel. Snijd de perziken in stukjes. Haal de bladerdeegrondjes uit de oven en snijd ze horizontaal open. Leg op de onderste helft wat stukjes perzik en een flinke schep slagroom. Sluit af met de bovenkant van bladerdeeg. Lekker met poedersuiker
 

Sandra

Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk!

De nieuwste BBQ recepten

Maak met deze recepten een feest van je barbecue! Bereid heerlijke gemarineerde spiesen met vlees, vis, garnalen of groente geserveerd met een lekkere salade en gepofte aardappelen. Met de juiste voorbereiding organiseer je in een mum van tijd een heerlijke barbecue met alles er op en er aan. En vergeet niet om af te sluiten met een lekker fris en fruitig dessert.

×