Gevulde hartige pannenkoek

Gevulde pannenkoekrolletjes met paprika, champignons en ham bestrooid met kaas
Ingredienten
200 gr bloem = € 0,18
2 eieren = € 0,40
500 ml melk = €0,54
30 gr boter = €0,10
125 creme fraiche (light) = €0,61
250 gr champignons = €0,75
1 rode paprika = €0,79
200 gr hamreepjes = €1.35 (lidl)
Geraspte kaas = €0,30
Snufje zout
 
Materialen
Grote ovenschaal
Mixer
 
Bereiding
Zeef de bloem in een kom en mix de eieren, melk en zout er door. Mix totdat er geen klontjes meer in zitten. Laat het pannenkoekbeslag even staan en snijd ondertussen de champignons en paprika in stukjes. Verhit een eetl olijfolie in een pan en bak de hamreepjes licht bruin. Voeg de paprika en champignons toe en bak even mee.
gevulde pannenkoek 01gevulde pannenkoek 01gevulde pannenkoek 01 gevulde pannenkoek 01
Verhit een beetje boter in een koekenpan en schep ongeveer 1 soeplepel pannenkoekbeslag er in en draai met de pan totdat de hele oppervlakte bedekt is met een laagje beslag. Bak de pannenkoek aan de onderkant goudbruin en draai hem daarna om. Herhaal dit totdat je 6 pannenkoeken hebt.
gevulde pannenkoek 01gevulde pannenkoek 01gevulde pannenkoek 01 gevulde pannenkoek 01
Verwarm de oven op 200 graden. Roer de crème fraiche door het ham en groente mengsel en schep wat in een lijn op de pannenkoek. Rol de pannenkoek op en leg hem in een ingevette ovenschaal. Doe dit totdat je 6 mooie pannenkoekrollen naast elkaar hebt liggen. Bestrooi met kaas en zet ongeveer 10 min in de oven totdat de kaas gesmolten is.
Gevulde hartige pannenkoek
79 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Sandra - LeukeRecepten

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Lees hier meer over mij en over LeukeRecepten.

3 x stoofschotels

Vegetarische stoofschotel
Hachee basisrecept
Coq au vin

Heerlijke soepen

Een soep maken is erg makkelijk. Een soepje is lekker als voorgerecht om het diner mee te beginnen maar ook lekker als opknapper tijdens de lunch. Op onze site vind je de lekkerste recepten voor bijvoorbeeld tomatensoep, courgettesoep en spinaziesoep.

Mihoensoep met omeletrolletjes

Een lekkere Oosterse mihoensoep gevuld met paddenstoelen, taugé en omeletrolletjes, lekker vega en vullend!

Voorgerecht

30 min

4 pers.

Rode bietensoep

Deze rode bietensoep heeft niet alleen een mooie kleur, maar is ook nog eens heel lekker.

Voorgerecht

35 min

4 pers.

Tomaten-crèmesoep

Maak zonder pakjes en zakjes deze romige tomaten-crèmesoep met verse tomaten een zachte smaak van room

Voorgerecht

20 min

4 pers.