Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

Gevulde tomaten met ei

Lekker voor bij de paasbrunch: gevulde tomaten met roerei en bacon

Ingrediënten
  • 6 middelgrote tomaatjes (bv TastyToms)
  • 2 eieren
  • scheut melk of room
  • snuf peper
  • platte peterselie
  • 2 eetlepels baconreepjes

Bereiding
Snijd het kapje van de tomaten en hol ze uit. Doe de baconreepjes in een droge koekenpan en bak deze 4 a 5 minuten. Klop de eieren los in een kom met een scheutje melk, peterselie en peper.

gevulde_tomaten_ei_01.jpg
gevulde_tomaten_ei_02.jpg
gevulde_tomaten_ei_03.jpg

Voeg het eimengsel toe aan de bacon en schraap als het begint te stollen met een houten spatel door elkaar. Bak de scrambled eieren nog 2 minuutjes al roerend. Vul de tomaatjes met wat ei. Serveer de gevulde tomaten met de kapjes.

Beoordeling (76 stemmen)
Bewaar
E-mail
Deel

Pasta recepten

Pasta gerechten zijn vaak makkelijk en snel te bereiden en je kunt er eindeloos mee variëren. Pasta is warm maar ook koud lekker in een salade bijvoorbeeld. Er zijn vele soorten pasta zoals spaghetti, lasagne of penne, maar ook gnocchi of tortellini. Pasta is makkelijk te combineren met andere ingrediënten. Bekijk hier alle pasta recepten.

Zoete aardappel gnocchi met spinazie
Pasta met truffel roomsaus
Ziti al forno met gehaktballetjes
Pasta pesto salade met kip
Kip in Parmaham met courgette