Gang
Tijd
Type
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Gevulde tomaten met ei

Lekker voor bij de paasbrunch: gevulde tomaten met roerei en bacon

Ingrediënten

Bereiding

 Snijd het kapje van de tomaten en hol ze uit. Doe de baconreepjes in een droge koekenpan en bak deze 4 a 5 minuten. Klop de eieren los in een kom met een scheutje melk, peterselie en peper.

 Voeg het eimengsel toe aan de bacon en schraap als het begint te stollen met een houten spatel door elkaar. Bak de scrambled eieren nog 2 minuutjes al roerend. Vul de tomaatjes met wat ei. Serveer de gevulde tomaten met de kapjes.

Lente recepten

Proef de lente met deze heerlijke lente recepten. Seizoensrecepten met lekkere groenten en fruit zoals asperges, peultjes, spinazie, rabarber, radijsjes, raapstelen en abrikozen. Probeer bijvoorbeeld de pasta met asperges of ga voor de rabarber crumble. De lente heeft genoeg te bieden. Bekijk hier alle lente recepten.

×