Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

Gevulde tomaten met ei

Lekker voor bij de paasbrunch: gevulde tomaten met roerei en bacon

Ingrediënten
  • 6 middelgrote tomaatjes (bv TastyToms)
  • 2 eieren
  • scheut melk of room
  • snuf peper
  • platte peterselie
  • 2 eetlepels baconreepjes

Bereiding
Snijd het kapje van de tomaten en hol ze uit. Doe de baconreepjes in een droge koekenpan en bak deze 4 a 5 minuten. Klop de eieren los in een kom met een scheutje melk, peterselie en peper.

gevulde_tomaten_ei_01.jpg
gevulde_tomaten_ei_02.jpg
gevulde_tomaten_ei_03.jpg

Voeg het eimengsel toe aan de bacon en schraap als het begint te stollen met een houten spatel door elkaar. Bak de scrambled eieren nog 2 minuutjes al roerend. Vul de tomaatjes met wat ei. Serveer de gevulde tomaten met de kapjes.

Beoordeling (75 stemmen)
Bewaar
E-mail
Print, by
Deel

Salades

Vind hier diverse recepten voor heerlijke salades. Een salade is snel, makkelijk, fris en gezond. Maak heerlijke combinaties met verschillende ingrediënten bijvoorbeeld geitenkaas, noten, druiven, tomaat, kip, appel, biefstuk, pasta of garnalen. Een salade kan gegeten worden als maaltijdsalade of is lekker als bijgerecht bij een stukje vlees of vis.

Perzik salade met krokante geitenkaas
Mexicaanse pastasalade met mais
Salade met falafel en mango
Kip teriyaki salade
Chimichurri salade met biefstuk
Print met
×