Chiapudding met mango

Wil jij een feestje maken van je ontbijt? Met deze chia pudding parfait van plantaardige yoghurt en mango zit je altijd goed. Makkelijk, lekker en helemaal plantaardig.

Ontbijt recept 10 min + 4 uur rusttijd

ingrediënten

voor 2 personen

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Meng het chiazaad met de amandelmelk, agavesiroop en vanille-extract in een kom.

  2. Verdeel het mengsel over twee glaasjes of weckpotten en dek ze af. Zet de puddinkjes voor minstens 3 uur in de koelkast of bij voorkeur een hele nacht om op te laten stijven.

  3. Haal de volgende ochtend de mango uit de diepvries en leg de blokjes in een bakje met warm water om te ontdooien.

  4. Haal de chiapudding uit de koelkast en verdeel een laag kokosyoghurt over de chiapudding heen. Verdeel de mango eroverheen en maak het af met de kokosflakes en pistachenoten.

  5. Eet de ontbijt parfaits meteen of doe het in een bakje en neem het mee als to go ontbijt.

Heeft het gesmaakt?
23 stemmen Bedankt voor je stem!

Gemaakt door Lenna Omrani

Mijn doel is genieten en het creëren van een gelukkig en gebalanceerd leven met als basis plantaardige producten. Dit zie je ook terug in al mijn vegan recepten.