Gnocchi met blauwe kaas en paddenstoelen

Dit gerecht is onwijs herfstig met paddenstoelen, blauwe kaas, spinazie en natuurlijk de gnocchi.

Hoofdgerecht 30 min

ingrediënten

voor 4 personen

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Kook de gnocchi volgens de verpakking en giet af met koud water tot deze volledig afgekoeld is. Snipper de ui en hak de knoflook fijn. Snijd de paddenstoelen in kleinere stukjes. Hak de peterselie en walnoten. Fruit het uitje aan met de knoflook en voeg na 3 minuten ook de paddenstoelen toe.

  2. Bak deze 3 minuten mee en voeg dan de gnocchi toe. Bak het geheel nog 3-5 minuten en voeg dan de gehakte peterselie en de spinazie toe. Zet het vuur vervolgens uit zodat de spinazie niet geheel slinkt. Garneer het gerecht met walnoten en blauwe kaas.

  3. Dit recept is gemaakt door Jaimy

Heeft het gesmaakt?
145 stemmen Bedankt voor je stem!
Gemaakt door Jaimy Van Dijke

Mijn favoriete keuken is de Aziatische keuken zoals Indiaas, Thais en Japans. Dit zul je ook terug zien in verschillende recepten die ik deel op LeukeRecepten.nl. Maar natuurlijk deel ik ook recepten voor ‘gewone’ Hollandse pot of voor iets lekker snels voor doordeweeks.