Gourmet recept: peer met ijs

Ideaal toetje van warme peer, ijs en speculaas om een gourmet avond mee af te sluiten

 
Ingredienten
1 peer
snuf kaneel
4 bollen vanilleijs
2 speculaasjes (met amandel)
 
Materialen
Gourmetpannetjes
 
Bereiding
Doe de speculaasjes in een zak en sla deze met bijvoorbeeld een deegroller fijn. Snijd de peer in plakjes en vervolgens in stukjes en bestrooi met een beetje kaneel. Bak de peer 3 minuten in een gourmetpannetje tot deze warm is. Serveer een bol ijs op een bord en schep de warme peer er bij. Bestrooi met wat speculaaskruimels. Ook lekker met appel. 
 
Vind je dit leuk?
66 stemmen Bedankt voor je stem!
Bewaar
Print
Deel

Sandra

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!