Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Kabeljauw in filodeeg

 
 
Vis met groente in een knapperig jasje van filodeeg. 

Ingrediënten
4 stukken kabeljauw filet
1 eetl citroensap
1 citroen, in partjes
Paar druppels tabasco
4 vellen filodeeg
3 bosuitjes, in ringetjes
Snufje zout
4 takjes verse tijm
1 rode puntpaprika, in reepjes
 
Bereiding
Verwarm de oven voor op 200 graden. Besprenkel de vis met citroensap en een paar druppels tabasco en bestrooi met zout. Spreid het filodeeg uit en leg op elk vel een aantal paprikareepjes. Leg hierop de stukken kabeljauw en verdeel de bosuitjes, partjes citroen en de tijm erover. Vouw het deeg dicht en zet de pakketjes in een ingevette ovenschaal of op een stuk bakpapier 25 min in de oven. Lekker met witte rijst.

Sandra

Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk!

Pasta recepten

Pasta gerechten zijn vaak makkelijk en snel te bereiden en je kunt er eindeloos mee variëren. Pasta is warm maar ook koud lekker in een salade bijvoorbeeld. Er zijn vele soorten pasta zoals spaghetti, lasagne of penne, maar ook gnocchi of tortellini. Pasta is makkelijk te combineren met andere ingrediënten. Bekijk hier alle pasta recepten.

×