Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Kabeljauw in filodeeg

 
 
Vis met groente in een knapperig jasje van filodeeg. 

Ingrediënten
4 stukken kabeljauw filet
1 eetl citroensap
1 citroen, in partjes
Paar druppels tabasco
4 vellen filodeeg
3 bosuitjes, in ringetjes
Snufje zout
4 takjes verse tijm
1 rode puntpaprika, in reepjes
 
Bereiding
Verwarm de oven voor op 200 graden. Besprenkel de vis met citroensap en een paar druppels tabasco en bestrooi met zout. Spreid het filodeeg uit en leg op elk vel een aantal paprikareepjes. Leg hierop de stukken kabeljauw en verdeel de bosuitjes, partjes citroen en de tijm erover. Vouw het deeg dicht en zet de pakketjes in een ingevette ovenschaal of op een stuk bakpapier 25 min in de oven. Lekker met witte rijst.

Herfst recepten

Proef nu de herfst met deze heerlijke herfstrecepten. Maak de recepten nu makkelijk en snel zelf en geniet van een heerlijke kom paddenstoelensoep, jachtschotel, of een quiche met pompoen bijvoorbeeld. Varieer dit seizoen met echte herfst groente en fruit zoals bramen, peer, paddenstoelen, kastanjes, pompoen en rode kool. Bekijk hier alle herfst recepten.

×