Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

Kabeljauw in filodeeg

 
 
Vis met groente in een knapperig jasje van filodeeg. 

Ingrediënten
4 stukken kabeljauw filet
1 eetl citroensap
1 citroen, in partjes
Paar druppels tabasco
4 vellen filodeeg
3 bosuitjes, in ringetjes
Snufje zout
4 takjes verse tijm
1 rode puntpaprika, in reepjes
 
Bereiding
Verwarm de oven voor op 200 graden. Besprenkel de vis met citroensap en een paar druppels tabasco en bestrooi met zout. Spreid het filodeeg uit en leg op elk vel een aantal paprikareepjes. Leg hierop de stukken kabeljauw en verdeel de bosuitjes, partjes citroen en de tijm erover. Vouw het deeg dicht en zet de pakketjes in een ingevette ovenschaal of op een stuk bakpapier 25 min in de oven. Lekker met witte rijst.
Beoordeling (13 stemmen)
Bewaar
E-mail
Deel

Pasta recepten

Pasta gerechten zijn vaak makkelijk en snel te bereiden en je kunt er eindeloos mee variëren. Pasta is warm maar ook koud lekker in een salade bijvoorbeeld. Er zijn vele soorten pasta zoals spaghetti, lasagne of penne, maar ook gnocchi of tortellini. Pasta is makkelijk te combineren met andere ingrediënten. Bekijk hier alle pasta recepten.

Cannelloni met spinazie en zalm
Pasta ovenschotel met witlof
Bietenlasagne met walnoten
Lasagne met champignon saus
Gegratineerde gnocchi ovenschotel